bu monitör amazonda 9 taksitli yeni gibi versiyonu 34000 alınır mı sence yeni gibi versiyonu 0ı 40k @Tayfunns bu https://www.amazon.com.tr/dp/B0FFH1V4FZ?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1&psc=1&psc=1
Hyperx Cloud 3 s wireless dongle bağlıyorum firmware update yaptım ilk yaptığımda çalıştı bilgisayarı kapatıp açtığımda çalışmadı böyle gözüküyor hem normal sürümü hem beta sürümünü indirdim iki sürümü de sildim yeniden yükledim aynı sorunu yaşayan var mı ne yapmam gerekiyor
ben 4k alsam csyi 240hz almak için yine 1080p de oynucam ya da 2k da ve bu durumda 4k monitörü 2k 1080e alınca görüntü kötü oluyo diyenler var da oledde de yine bu durum olur mu 1080 ya da 2k da görüntü kötü olmadan oynanır mı bu durumu nasıl araştırabilirim
söylediklerinden sonra 4k oled düşünüyorum şuan 4k oledlerde indirime denk geldin mi hiç bu ay ve denk gelirse aklına gelirse beni etiketler misin etiketle bildirim geliyo mu bu forumda normalde direk alcaktım ama 5070ti üstte yazdığım sistem 18 kasımda gelcek yazıyo şuan 2060lı pcim var 6...
4k oledleri merak ettim 36ya samsung falan var 6 taksitli peşin fiyata bütçeyi 45 falan yapabilirim peşin fiyata 6 taksitli olanlar için 45e kadar falan önerin var mı bunlardan çok daha iyi dediğin
1762947308
birisi başka sitede şöyle bir yorum yapmış bu konuya 4K IPS vs 2K OLED
4 k ips vardi...
Bu dediklerinden 4kda ya da 2kda en iyi görüntü kalitesi hangisinde olur ve bu 4k 1080p dual mode monitör hiç kullandın mı stabil mi ben gün içinde 2 sefer falan o modu değiştirerek kullanırım oyuna ve videoya geçerken
1762944725
ve attığım dual mode monitörler için epey linki gözüktü mü...
Merhaba ben 4k dual mode ya da 2k yüksek hz oled miniled ya da ips falan monitör arıyorum bütçem maksimum 30000 değecekse 5000 falan daha çıkabilirim şu fiyata çıkarsan bu çok daha iyi değer dediğiniz varsa onlara da bakabilirim peşin fiyatına taksitli olcaksa ve önem verdiğim konu 4k dual...