Dün Tamirci güç kaynağını başka bir bilgisayarda denedi ve bilgisayar açıldı benim kasadan da işlemciyi çıkarıp denedi gene anakart tepki almıyor fanlar dönmüyor
CPU kablosunu çıkardığım zaman saatlerce çalışıyor ama sadece fanlar çalışıyor ama çpu taktığım zaman hiçbir şeyde gram tepki yok
1754212322
Anakart mı yanmıştır
Pc Render yaparken birden kapandı ve birdaha açamadım bende kasayı bilgisayarcıya götürdüm PSU dan şüphelendi ve başka bir pcde denedi ve diğer bilgisayar sorunsuz çalıştı ve bu sefer başka bir güç kaynağından benim kasayı çalıştırmayı denedi ama kasada hic tepki gelmedi ve anakart sorunu...
televizyonda hdmi 4k 60 fps iken simdi maksimum görüntü hızı 30 fps görünüyor neden olabilir tvde 3 tane hdmi girisi var normalde 2 si 30 hz birtaneside 60 hz veriyorken simdi hepsi 30 hz veriyor
valla donanım arsivi video paylastı 5 sn sonra siteye gittim stok bitmis uyarısı verdi yorumları okurken sinerjide aynısı var dedi birisi hemen ordan aldım ben aldıktan sonra satısı durdurdular:D
degiştirmem gereken bir parcası varmı
1675624507
valla ben aldıgımda sistem gidip geliyordu satıs kapandı sonra 14500 yaptılar
1675624568
peki psuda sorunmu var
hocam bilgisayardan özelliklerinden hic anlamam dün aksam 11600 tden bu sistemi aldım sizce nasıl
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-freya-ryzen-5-5600-16gb-512gb-m2-ssd-rx6700-oyun-bilgisayari-p-35896