hakan32 isimli üyenin son içerikleri

1. hakan32

1.1 Milyona Otomatik Araç Tavsiyesi

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-opel-oksar-auto-dan-hatasiz-boyasiz-tramersiz-100000-km-opel-mokka-1313505949/detay Çok kullandım sorunsuz güzel araç sadece biraz deviri yüksek kullanman lazım eksoz tıkanmaması için o kadar
  2. hakan32

Fanlar Bir Saniye Yanıp Sönüyor, Bilgisayar Açılmıyor

sistem özellikleri nedir ?
  3. hakan32

Yardım Villa İçin Hangi Mesh Sistem Almalıyım?

villalarda en verimli olanı Powerline sistemdir Elektrik hattı üzerinden mesh wifi sistemi kurmak sana sorunsuz en stabil bağlantıyı sunar Deco PX50 tavsiye ederim
  4. hakan32

Yardım Türk Net Çok Pahalı Geliyor Başka Önerisi Olan Var mı

anlamadın sanırım kampanya 12 aylık satın alıyorsun 12 ay boyunca Ekstra bütün hizmetler bedava oluyor yani 350 TL lik pakete para ödemiyorsun 12 ay boyunca
  5. hakan32

Kendi modemler gayet iyi tavsiye ederim
  6. hakan32

Türknetin en büyük avantajıda açıklayayım (fiber için geçerli) bu kampayayı satın aldığınızda en alttaki hatırlatma bölümünde yazan kısım sayesinde 100 mbs paketi +350 TL ödeyerek 1000 mbs çıkarıyorsunuz ve ekstra hiç bir ücret ödemiyorsunuz çünkü siz 100 mbs yi 12 aylık sabit fiyat garantisi...
  7. hakan32

Genel bilgilendirme yapayım alt yapının aynı olması aynı kalite ve hizmet demek değildir. İşin içinde olan birisi olarak herkezi aydınlatayım yurtdışı çıkışları ve peering muhabbeti yani direkt bağlantı olayı türknet te gidip google netflix veya steam meta gibi devlerle direkt anlaşma yapıyor...
  8. hakan32

Gainward 4070 Gs 2k Oyun İçin Hangi İşlemci Alınmalı

bütçeye göre değişir 7800x3d tavsiye ederim
  9. hakan32

Çözüldü✓ 1080 Ti Ekran Kartı Güç Tüketimi Sorunu

Undervolt yapmış öyle kullanıyor ramleri gddr5x adam yanlış yazmış gerçek performansını alıyor şuanda kart Bellek ve GPU saat hızları olması gereken seviyede bant genişliğide aynı şekilde kart varsayılan ayarları ile çalıştırılmadığı için orada 133w görüyorsun adama attığın mesajıda okudum...
  10. hakan32

Çözüldü✓ Arctıc Liquid Freezer Ll280

am4 kiti ile am5 uyumlu zaten farketmiyor
  11. hakan32

AMD Driver Sorunu Acil Yardım

amd ekran kartları stabil enerjiyi sever ve kullandığın bölgede topraklama yoksa enerji kötüyse en önemlisi voltaj dalgalanması varsa elinde PSU zaten saatli bomba niteliğinde rampage çinde üretilen oem PSU ların üzerine kendi etiketini yapıştırıp satan bir firma oyüzden üstünde yazan değerlerin...
  12. hakan32

🔥İndirim Arctic Mx-6 Ultra 499₺ 🔥

orjinal olmayabilir mx6 ların çok fazla sahtesi var piyasada
  13. hakan32

PTM yi herkes uygulayamaz Termal macun kadar kolay bir işlemede sahip değil zaten 1 termal macun olarak dayanıklılık ve performans odaklı bir macun bu ve özellikle laptoplarda ciddi güvenli çabuk yapılan bir işlem tabi masaüstü kadar uzun süre dayanmıyor bizzat test ettim mx6 laptoplarda 2-3...
  14. hakan32

Termal macunu tamamen soğutma performansı üzerinden kıyaslamak doğru değil birde işin diğer tarafı var örnek olarak Thermal Grizzly Kryonaut macunlar mesela soğutmada çok iyi gözüksede yoğun kullanımda 1-2 yılda özelliğini yitiriyor ve yenileme gerekiyor mx 6 da bu 5 yıl mx7 de 7 yıl bunları...
Geri