hakan32 isimli üyenin son içerikleri

1. hakan32

LEXUS LBX hakkında fikirlerniz neler

Merhaba arkadaşlar inceleme videosunda gördüğüm yalıtım çift cam hibrit ve dünyanın en sorunsuz unvanını taşıyan araç hakkında fikirleriniz neler acaba
  2. hakan32

Yardım İslemciden Dolayi Mavi Ekran

sıfırdan format atmayı dene ama windows kendi sitesinden indir kur Hata kodları sürücü hatası olarak gözüküyor
  3. hakan32

1050 Ddr4 vs Ddr5 Ne Kadar Fark Ediyor

Gdrr5 bu kartın 4 u yok
  4. hakan32

1050 Ddr4 vs Ddr5 Ne Kadar Fark Ediyor

GTX 1050nin gddr4 modeli yok başka bişey almış olabilirsin 1770217497 Gt1030 da var oda nerdeyse yarı yarıya performans fark var
  5. hakan32

Forumumuzda Kronik Çökme Sorunu Yaşıyor Musunuz?

Henüz hiç sorun yaşamadım
  6. hakan32

Çözüldü✓ RX 580 EKRAN KARTI NASILDIR

Karşı tarafa telefondan mesaj at yurtiçi kargo ile gönderim en uzak yere bile Max 2 gün sürer İstanbul'dan Diyarbakır'a 2 gün sürüyor mesela
  7. hakan32

param güvende ile satın almak tarafı çok güvenli satmak daha riskli ama yinede param güvende ile ben yılda yaklaşık 30-40 parça ürün satıyorum henüz problem yaşamadım.
  8. hakan32

rx500 serisi miladını doldurdu sorunsuz bulsan bile 1 yılı görmen muhtemel 6500xt alırsan rekabetçi oyunlarda hiç bir sorun yaşamadan sorunsuz bir şekilde uzun yıllar kullanabilirsin .
  9. hakan32

900 tl ödediğim internet hızı 🙃

Ankastre den modeme gelen kablonda soyulma var muhtemelen kablonun dışı soyulduysa sıvı teması veya nem bu hızları verdirir normal turktelekom ekibinden önce ankastre gelen hızı olcturmeniz lazım eğer 24 sorunsuz geliyorsa modeme ankastreden Cat6 kablo çektirip mümkünse FTP olsun daha sonra...
  10. hakan32

Ekran Kartlarında Sensör ve Sıcaklık Ölçüm Farkları: Nvidia vs AMD

Selam aleyküm arkadaşlar , Yapay zekadan destek alarak hazırladığım bir bilgiyi paylaşmak istedim inşallah faydalı bir bilgi olur okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim hayırlı akşamlar. Ekran Kartı üreticileri arasındaki rekabet sadece performans değil, verilerin kullanıcıya nasıl...
  11. hakan32

Yardım Steam kapanmaması için destek

Btk diye bir gerçek var adamlar isterse kapatır gerisi bahane
  12. hakan32

5070 kullanım sorunu

Windows 10 mu kullaniyorsun
  13. hakan32

Yardım 4 adet DDR5 ram takınca RAM Hızının 3600mhz'e düşmesi

AMD işlemcilerin piyangosu diyelim. Intel frekans konusunda daha cömert ve stabil
  14. hakan32

Yardım 4 adet DDR5 ram takınca RAM Hızının 3600mhz'e düşmesi

Profil seçmeden kendin ayar yaparak 6000 yapabilirsin
  15. hakan32

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d işlemci için anakart önerisi

MSI b840 veya b850 modelleri tavsiye ederim
Geri