İşin özeti şu arkadaşlar AMD ekran kartlarının Yönetimsel olarak Ani spike Voltaj sıçramalarına karşı Nvidia oranla daha nazlı yapısı var eğerki Kaliteli PSU kullanmıyorsanız ( Bu waatın yüksekliği olarak algılanmasın) Nvidia oranla daha çok sorun yaşama ihtimaliniz yüksek sebebini öğrenmek...
Montaj hatası var gibi duruyor Kullandığın sıvı soğutmanın Radyatör fanları Max 2300 RPM çıkabilir üstüne çıkamaz Pompa fanın 3400 RPM çıkabilir oda Anakart üzerinde AI Pomp soketine bağlı olması gerekir.
2800 RPM lere sıvı soğutmada sadece Pompa fanın çıkabilir oyüzden kontrol etmende fayda var...
5080 farklı bir lig 9070xt ile aynı klasta değil 5070ti deseydin olurdu
Bunların dışında AMD ekran kartlarının genelinde Farklı monitörler arası senkronizasyon berbat farklı çözünürlük ve farklı HZ lerde olması ara sıra ekranda pırpır yada 1 oyuna girdiğinde siyah ekran verme gibi sorunlar...
turknet türktelekom alt yapısı ve personellerini kullanıyor oyüzden hizmet kalitesi daha çok personele göre değişmekte kendi alt yapısında böyle sorunlar yok. Türktelekom tarafında sözleşme politikası değişti önceden 48 saatte çözülmezse türktelekom turnete para cezası ödüyordu. Artık Süre...
ben aşırı sakin araç kullanan biriyim gaza hiç bir zaman çeyrekten fazla basmadım bugüne kadar otobandada 120 üzerine hiç çıkmadım 5 yıl kadar GLS 350 kullandım sattım dar sokaklarda çok zor oluyordu şimdi 2-3 yıl ayağımı yerden kessin sorun çıkarmasın birazda geniş olsun başka bir isteğim yok...
Aklımda birde bu var accord ile kıyaslarmısın ?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-toyota-firsatt-2023-toyota-corolla-cross-1331843298/detay
Selam arkadaşlar max 80-90k km de kazasız boyalı olabilir geniş araç önerisi yapabilirmisiniz ?
max bütçe 2 milyon TL
Yakıt sorun değil benzinli olsun fazla yaksın ama sanayi ile akraba olmayayım yeter.
Aklımda Bu var Tavsiyelere açığım...
Garantisi devam eden faturalı Bilindik markaların 80+gold serisinden PSU alabilirsin şehir olarak sana yakın kesimi seçip gidip yerinde görüp elden teslim alman daha mantıklı
Örnek...