amd ekran kartları stabil enerjiyi sever ve kullandığın bölgede topraklama yoksa enerji kötüyse en önemlisi voltaj dalgalanması varsa elinde PSU zaten saatli bomba niteliğinde rampage çinde üretilen oem PSU ların üzerine kendi etiketini yapıştırıp satan bir firma oyüzden üstünde yazan değerlerin...
PTM yi herkes uygulayamaz Termal macun kadar kolay bir işlemede sahip değil zaten 1 termal macun olarak dayanıklılık ve performans odaklı bir macun bu ve özellikle laptoplarda ciddi güvenli çabuk yapılan bir işlem tabi masaüstü kadar uzun süre dayanmıyor bizzat test ettim mx6 laptoplarda 2-3...
Termal macunu tamamen soğutma performansı üzerinden kıyaslamak doğru değil birde işin diğer tarafı var örnek olarak Thermal Grizzly Kryonaut macunlar mesela soğutmada çok iyi gözüksede yoğun kullanımda 1-2 yılda özelliğini yitiriyor ve yenileme gerekiyor mx 6 da bu 5 yıl mx7 de 7 yıl bunları...
Ben ekstra çizim blander v.s işler yaptığım için 38k ya RTX 4080 super aldım 1 yılda garantisi vardı. saf kas gücü olarak 9070xt ile aynı denilebilir .
amd nin genel yapısında olan bir şey ara sıra oyuna girerken diğer ekran siyah kalabiliyor yada oyundayken diğer ekran kapanabiliyor gibi durumlar mevcut bu sorun zaten amd nin kendi sitesinde driver notlarında mevcut
1780766954
not: özellikle 2 monitör arasında Hz ve çözünürlük farkı varsa daha...