Arkadaşlar adamlara mail atmıştım iade etmek istiyorum diye. 4 5 gün sonra geri dönüş yaptılar ürünün ambalajı açtıysanız iade almıyoruz diyorlar. Ben adamlara diyorum ki ürünü aldım 1 2 saat geçmeden size yazdım gönderdiğiniz ürün ya defolu ya da kötü iade etmek istiyorum bana kargo bilgilerini...
3600 işlemciyle 5500 işlemci hemen hemen aynı performansı verir. Vento kasa daha iyi evet. Ama bendeki psu 650w ve sharkoon kötü bir marka değil. SSD Hızı daha yüksek. Anakart B450. Neyse hayırlı günler.
evet güzelce temizledim sorunsuz bir şekilde taktım hatta beyazları kullanacaktım onlara baktım bu şekil sürtüyor cam skatezi takayım belki düzelir diye taktım ama aynı şekilde mouse
fotoğrafı yükledim şimdi hocam mouse bildiğin sürtüyor mousepade . mousepad de HyperX pulsefire mat rgb öyle dandik bir mousepad değil yani. Cam skatez vs yazıyor ama hyperx hastenin yarısı kadar iyi değil bilmiyorum belki bana defolu ürün gönderdiler ama cidden çok kötü yani
İçinden cam skatez çıkıyor vs. bunlar sırf pazarlama amaçlı eğer daha önce az biraz kaliteli bir mouse kullandıysanız bu ürünün gerçekten çok kötü olduğunu anlarsınız. HyperX haste var bende bunu sırf kablosuz mouse geçmek için aldım ama almaz olaydım bakayım iade edebilirsem edicem
1701516002
Arkadaşlar ben bu ürünü aldım bugün geldi cam skatez vs. cart curt yazıyor ama mouse bildiğin mousepade takılıyor çok kötü cam skatezi taktım o bile kötü. 200 liralık bi mouse alsanız daha iyi kayar şakasız söylüyorum bunu