Hakan69 isimli üyenin son içerikleri

1. H

Mcdonald's oyun konusu

Nerede yazıyor?
  2. H

Mcdonald's oyun konusu

Ödül sıcak çikolata veya soğan halkası.
  3. H

Mcdonald's oyun konusu

Donut veya küçük patates.
  4. H

Mcdonald's oyun konusu

IOS için yöntem buldum ama trollstore veya jailbreak lazım. İsteyenler özelden yazsın
  5. H

Mcdonald's oyun konusu

Eski burger crush bugu işe yaramadı. Kış kampanyasından da bedava gelmemişti ama yine de bug bulmaya çalışmıştık ama hiç çıkmamıştı. Uzun süredir konuda bulunanlarla sohbet grubu kurup fikir yürütelim bence. 1704271100 Evet. Her gün ödül değişiyor.
  6. H

Mcdonald's oyun konusu

22 ocağa kadar her gün oynayabiliyorsunuz.
  7. H

Mcdonald's oyun konusu

Ödüllerde yine bedava yok. Patates kızartması 15tl veya double cheseburger 110tl verdi.
  8. H

Mcdonald's oyun konusu

O sayfa zaten yüklendiğinden sonra değiştirdiğiniz içindir. Sonraki seferde büyük ihtimalle gözükür ama bugünün ödülünde bedava yok zaten. 1702216687 Yazdım. Eski metod işe yaramadı.
  9. H

Mcdonald's oyun konusu

Normalde aşağıda onayla tuşu olması lazım. Aşağıdaki barda da az seçenek var o yüzden tahminimce iphone kullanıyorsunuz ve genişletilmiş mod açık. Ayarlara girin, oradan ekran ve parlaklık, oradan en aşağı inip görüntü yazan yeri büyütülmüşten standarda çekin.
  10. H

Mcdonald's oyun konusu

Yazdım. Bir de eski tekniği denesek iyi olur. Bilmeyenler özelden yazabilir. Burger crush sırasında bu konuda olanlar neyi kastettiğimi biliyordur.
  11. H

Mcdonald's oyun konusu

Özelden yazdım. Eğer oyun zorlaştırılırsa en basit çözüm başka telefonla kartlar açıkken fotoğrafını çekmek olur ama burger crush bugu yine olursa ona da gerek olmaz.
  12. H

Mcdonald's oyun konusu

Big match adı altında kışa özel bir hafıza oyunu gelmiş. Önce kartların açık halini gösteriyor 30 saniye içinde hepsini bulunca kazanıyorsunuz. 8 saniyem arttı bence oldukça kolay. Burger crushtaki gibi oynama hakkı günde bir defa, aynı bug yine geçerli mi denemek lazım. Ancak bugünün ödülünde...
  13. H

Mcdonald's oyun konusu

Bu sabah gelen bildirimle ben de fark ettim, tam almaya gidecektim kaldırılmış. 3 kullanım hakkını herhalde yanlışıkla tanımladılar o yüzden diye tahmin ediyorum.
  14. H

Mcdonald's oyun konusu

O puan oyunda kazanılan değil para puan. Yani 4500 tl gibi. 1691674360 Ayrıca siz ne kadar sık gidiyorsunuz ve her gittiğinizde kaç kod okutuyorsunuz? Hiç kasiyerler karşı çıktı mı?
  15. H

Mcdonald's oyun konusu

31 ağustosa kadar uzatılmış oyun. Dün silinenler geri gelmedi. Patates 225, milkshake 300 puan olmuş.
Geri