başka ekran kartım yok maalesef hocam kabloları kontrol ettim bir temassızlık yok gibi görünüyor acaba yanlış kabloyu takmış olabilir miyim hiçbir fikrim yok
Şimdi şöyle hocam rastgele aralıklarla gerçekleşiyor google steam gibi yerlerde gezinirken bir anda ekran kapanıyor siyah oluyor ve ardından yaklaşık 10 saniye sonra bilgisayar otomatik olarak yeniden başlatıyor kendini oyunlarda ise bazen 80 90 fps alıyorken 5 10 fps e düşüyor ve hiçbir şekilde...
Dostlar bilgisayarda mesela internette steam google gibi yerlerde gezinirken önce ekran gidiyor siyah oluyor ve sonra otomatik restart oluyor sistemim şu şekilde bu arada ekran kartım yeni 1 ay oluyor alalı
Asus rtx 5060 8 gb
i5 12400f
16gb ram
h610h m ddr4 anakart
550w msi mag forge psu...
ram derken vram mı hocam hiç bilmiyorum bu konuları 16 gb ram var markasını hatırlamıyorum ama kaliteli markaydı normal ramleri 4 yıl önce almıştım 8x2 16 gb ram var toplam
1759588322
ekran kartında bir sorun olduğunu düşünmüyorum oyunlarda gayet iyi performans veriyor 67 dereceyi hiç geçmedi...
Dostlar 5060 ekran kartım var i5 12400f işlemcim 550 msi mag forge psu var internette mesela google steam gibi yerlerde gezinirken bir anda görüntü gidiyor windows 11 kullanıyorum uyku modu ayarını kapattım belki ondan dolayıdır diye ama düzelmedi bilgisayar çalışıyor ama görüntü gidiyor ve...
hocam anlamadım valla saçma bir durum oyunda anlık 100 fps alırken 10 15 fps e düşüyor ve artmıyor windows m2ssdye kurulu zaten sorunu anlamadım 3dmark testi yapsam parçalara zarar gelir mi ömrü falan kısalır mı sizce?
the witcher 3 bannerlord kingdom come deliverance zaten ekran kartı yeni geldi bu üç oyunda test yapabildim neden böyle oluyor sizce hocam sorunu anlamadım valla umarım ekran kartı arızalı değildir işlemcide belki sorun olabilir ama hiçbir fikrim yok bilgisayarda aşırı bir yavaşlama var şuan...