Gigabyte g24f2 monitör kullanıyorum monitörde hoparlör yok kulaklık cıkısı var iyi bir mikrofonlu telefon kulaklıgıyla oyun oynanırmı ses gidis gelis nasıl olur yada aux kablosuyla kücük hoparlör baglasam film seyretmek icin uygun olurmu kullanan varmı bu sekilde
Bugün 3 mart 2024 oglum Msü sınavına girdi Msü (Kara,hava,deniz)harp okullarının taban puanları var sanırım en düşük 2024 icin kara esit agırlık 307 puan diyelimki bunun daha altında 280 vs puan aldı tercih yapabilirmi bilgisi olan varmı
Windovs 11 de masa üstünde metin belgesi acıp biseyler yazdıktan sonra kapatma isaretine basınca kaydedilsinmi diye sormuyor direk kapanıyor tekrar actıgımda yazdıklarım yok bos bi sekilde yazılanlar nasıl kaydedilir Windovs 11 home
SpiderMan2 oyununu bugün yükledim ve oglum bayagı sevdi oyunda ilerledi sorum su oyunu kapatırsa yeniden giris yaptıgında kaldıgı yerdenmi baslar ilk bastanmı baslar ilerledigi yeri cıkarken kaydetmesi gerekirmi nasıl yapmalı
Arc A750 8gb ekran kartı nasıl alınır mı? Nirmalde 4060 düsünüyorum fakat fiyatları Arc ile yarı yarıya Arc A750 nasıl tavsiye edermisiniz kullanan varmı
Bilgisayar malzemeleri satan bi arkadasıma 8gh lık sıfır ekran kartı Arıyorum uygun fiyat demistim Arkadasım watsuptan resmini atmıs Sıfır 1600 tl olur diyor sasırdım hemde cokk bunun piyasası bumudur Asus dual rtx 4060
Şüphelendim yani