HakanEray isimli üyenin son içerikleri

1. HakanEray

Öneri R5 5600 overclock yaptım kendi çapımda yorumlar mısınız ?

ben şey sormak istiyorum bu r23 testinde sadece cpu mu baz alınarak score cıkıyor yoksa tüm pc bileşenlerinin scoru mu ?
  2. HakanEray

benım all core -20 de de hata alıyordum -15 de suan bu değerleri aldım ve sabit kalacagım bu ayarlarda teşekkürler cevap için oc hakkında pek bilgim yoko izledıgım kadarıyla yaptım birşeyler. 1713520827 evet bu değerler
  3. HakanEray

Anakart b450m s2h - amd R5 5600 overclock yaptım kendi çapımda ve temel hız 4.5 gHz oldu aldıgım skorlar bu şekildedir. max sıcaklıkda 75 gordu full streste Boşta da bu derecelerde gezıyor.
  4. HakanEray

Ryzen 5 5600 4.8 Ghz Overclock

usta merhaba bir şey sorabilir miyim acaba aktif isen ? bende oc yaptm da temel hız 3.5 di 4.5 ghz de sabitledim dogru mu yaptm bilmiyorum.
  5. HakanEray

Yardım R5 5600 için soğutucu ?

İki kule tipi sogutucu arasında kaldım: 1- https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ 2-...
  6. HakanEray

Yardım Ekran kartı öneri rx 6650 xt 550W 80+ PSU besler mi ?

sagol hocam birde bana güzel uzun omurlu kullanacagım bir PSU önerir msn tam anlamam bu işlerden de
  7. HakanEray

Yardım Ekran kartı öneri rx 6650 xt 550W 80+ PSU besler mi ?

Ekran kartı öneri rx 6650 xt 550W 80+ PSU besler mi ? Mevcut sistem: imzada mevcut
  8. HakanEray

Razer BlackShark V2 X 7.1 geçememe sorunu

dm geleblrsn bıraz uzun çozumu
  9. HakanEray

ben çözdüm SIFIR SIKINTI şuan
  10. HakanEray

bende dün aldım aynı sorun bendede var.
  11. HakanEray

Kulaklık önerisi alıyorum.

BÜTÇE 700 TL kulaklık önerinizi alırım. Aklımdakiler bunlardır; JBL Quantum 100 havit Oyun Kulaklığı Stereo Metalik Giriş 3,5 mm PS4 HV-H2002D
  12. HakanEray

Çözüldü✓ 8×2 dual channel RAM Önerisi ?

Fikriniz için teşekkürler sistemi alalı 3 4 yıl oldu şimdi ise yavaşyavaş updatelere başladım ram ve işlemci için fakat ekran kartına bütçe kalmıcak bu ram ve dediğiniz işlemciyi aldıktan sonra ekran kartından yana bir sıkıntı çıkar mı ? darboğaz konusu vs.
  13. HakanEray

yorumunuz için çok teşekkürler sanırım işlemciden anlıyorsunuz sizede şey sormak isterim işlemciyide değiştirmeyi düşünüyorumda bu nasıl veya sizin öneriniz ...
  14. HakanEray

o zaman bu ikisinden birini seçelim :)
  15. HakanEray

allah allah şimdi baktım faturada 3200 yazıyor itopyada 3600 tuhaf nyse biz 3200mhz ye kaldık sanırım. Bence ama şuankine göre çok daha performanslı olur. Dual channel kite geçince fark ederim o hissi diye düşünüyorum.
Geri