benım all core -20 de de hata alıyordum -15 de suan bu değerleri aldım ve sabit kalacagım bu ayarlarda teşekkürler cevap için oc hakkında pek bilgim yoko izledıgım kadarıyla yaptım birşeyler.
1713520827
evet bu değerler
Anakart b450m s2h - amd R5 5600 overclock yaptım kendi çapımda ve temel hız 4.5 gHz oldu aldıgım skorlar bu şekildedir. max sıcaklıkda 75 gordu full streste
Boşta da bu derecelerde gezıyor.
İki kule tipi sogutucu arasında kaldım:
1- https://www.gaming.gen.tr/urun/384725/thermalright-assassin-x-120-refined-se-tl-c12c-120mm-intel-amd-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
2-...
Fikriniz için teşekkürler sistemi alalı 3 4 yıl oldu şimdi ise yavaşyavaş updatelere başladım ram ve işlemci için fakat ekran kartına bütçe kalmıcak bu ram ve dediğiniz işlemciyi aldıktan sonra ekran kartından yana bir sıkıntı çıkar mı ? darboğaz konusu vs.
yorumunuz için çok teşekkürler sanırım işlemciden anlıyorsunuz sizede şey sormak isterim işlemciyide değiştirmeyi düşünüyorumda bu nasıl veya sizin öneriniz ...
allah allah şimdi baktım faturada 3200 yazıyor itopyada 3600 tuhaf nyse biz 3200mhz ye kaldık sanırım. Bence ama şuankine göre çok daha performanslı olur. Dual channel kite geçince fark ederim o hissi diye düşünüyorum.