hakanfx isimli üyenin son içerikleri

1. H

❌İndirim Bitti! Sirma Doğal Maden Suyu 24x200 Ml 190 TL

Kanka limonlu olanın linkini bulamadım atabilirmisin?
  2. H

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5” Tablet 🔥7.749₺

O fiyata alınır ya daha iyi bir alternatifi yoktur.
  3. H

❌İndirim Bitti! Huawei Matepad 11.5” Tablet 🔥7.749₺

2023 modeli snapdragonlu versiyon olması lazım.
  4. H

🔥İndirim Avira Phantom Vpn – 3 Ay Ücretsiz

İsp nedir hocam? 2-3 haftadır falan Superonline ile çoğu popüler VPN'e bağlanamıyorum.
  5. H

❌İndirim Bitti! Knorr Ranch Mac & Cheese 12x212g (2li Alımda Adet 6.5 TL )

Bana 1 adet geldi hocam satın alan arkadaşlar yorum yapabilir mi? Boş yere iade ile uğraşıcam şimdi.
  6. H

Yardım Max 10k SSD Önerisi.

9500 TL'ye execia pro g2 1 tb aldım, anakartımda gen 5 desteği var roket gibi SSS inanilmaz memnunum ortalama bir gen 4 ssd muhtelemen isini görecektir. Lexar ürünler indirime giriyor takip edebilirsin.
  7. H

❌İndirim Bitti! Kingston Nv2 Nvme Pcıe 4.0 1tb 2.566₺

Hatali fiyat olduğu bariz bir şekilde belli, Amazon satıcılı ürünler harici gönderim yapılacağını düşünmüyorum.
  8. H

🔥İndirim Kioxia Exceria Basic SSD (2 Tb) 10.499 TL // Amazon 9 Taksit İmkanı

Hocam anakartımda gen 5 desteği var OS kurup oyun oynarım sizce Lexar NQ790 2 TB'mı yoksa execia Pro G2 1 TB versiyonmu alınmalı?
  9. H

Kioxia Exceria Pro Mu Pro G2 mı

Kioxia Exceria Pro G2'nin fiyatı gerçekten çok iyi. Ben de bu akşam Gaming Gecesi'nde 6k bandına falan fp ürün gelmezse 9 taksit ile satın almayı düşünüyorum. Fiyatlar neredeyse aynı olduğu için kesinlikle G2'nin PCIe 5.0 olan versiyonunu al. Anakartında Gen5 M.2 yuvası varken tadından yenmez.
  10. H

Çözüldü✓ İzoly Hazır Sistem Alınır mı?

Bedavaymış bu fiyata gerçekten alınır.
  11. H

Amazon Depo Üzerinden Satın Aldığım SSD Değişim Sürecinde Yaşadığım Mağduriyet.

aynı şeyi söylediler hocam thh'ye şikayet oluşturdum bakalım ne çıkacak.
  12. H

Hocam ürün elime ulaştığı zaman güç açma süresi 4 saat olarak gözüküyordu fiyatıda ona göre ucuzdu Amazon depo 1 yıl garanti veriyor benim ürünüm 8. Ayda arıza verdi aldığım fiyatı belirtme sebebim nand krizinin patlamasından hemen önce satın almış olmamdı.
  13. H

teknik servis ile çözebileceğim bir şey değil o zaman misli ile iadeyi amazon verebilir mi? bence vermeyecektir, Thh sonuçlanması tahmini olarak ne kadar sürer hocam? sistemimi kullanamıyor sayılırım, o yüzden ne kadar hızlı çözersem benim için o kadar iyi olacaktır.
  14. H

Herkese merhaba, Yaklaşık 8 ay önce Amazon Depo üzerinden 2.184 TL'ye satın aldığım Kioxia Exceria G3 Plus 1 TB SSD geçen hafta sabah kalktığımda aniden arızalandı ve BIOS'da gözükmemeye başladı Ürünü garantiye gönderdim, buraya kadar bir sorun yok. Ancak teknik servisle görüştüğümde...
  15. H

Colorful Battle-Ax B650m-E Pro V14 AMD Am5 Ddr5 Micro Atx Anakart Alınır mı??

Sıfır olarak alınmaz 2. elde alınırda hangi işlemci ile kullanacağında önemli.
Geri