hakanfx isimli üyenin son içerikleri

1. H

R5 5600 2x8 16gb Ram B450m Dragon 9000tlye Verilir mi?

Biraz zorlasan 10k ya rahat satarsın da fiyat olarakta kötü değil, 1k için uğraşmaya değmez, bazen bir Allah razı olsun lafı çok değerlidir.
  2. H

Nothing Phone 3 ve Cmf 1

Anne baba tarzı bireyler kullanacaksa samsungdan şaşma uzun süre güncelleme alsın, genel olarak yazılımda sorunsuz.
  3. H

🔥İndirim Poco Pad M1 8gb 256gb Tablet - 11.780 Tl

3k fark ile Xiaomi pad 7 gibi bir canavar varken bu ürüne bu paranın verilmesinin pek fazla bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.
  4. H

Occt Power Testinde Çöküyor

Occt ile bir anda yüksek watt çektiği için power kendini korumaya alıyor olabilir, bu noktada ekran kartını ve islemciyi araya 3-5 saniye koyup teste sokarmısın? Arkadaşların dediği gibi ya bir şey ısıdan kapanmasına sebep oluyor yada powerda sorun var.
  5. H

Haziranda Askere Gidiyorum

Hayırlı tezkereler.
  6. H

11K'ya İkinci El Rx 6700 XT (Altın Silikon) Alınır mı?

1366*768 8x msaa'da test etse bile fazla FPS alacagi için testte değişen bir şey olmayacak msaa off konumundayken kart daha az yoruluyor.
  7. H

CS2 ve VALORANT için intel işlemci önerisi

Hazır elindeki ramlerde ddr5 ekran kartında çok iyi direkt olarak am5 işlemcilere bakmaya basla bütçe nedir? Tamamen bütçen ile alakalı 7500f tarzı işlemciye geçiş yapsan bile farkı hissedersin.
  8. H

High Power HPE-700BR-A12S 700W 80+ Bronze Aktif PFC Güç Kaynağı 1350 TL

Bizim siparişimiz iptal edilmiş, varmı bu tarz bir durum yaşayan?
  9. H

Hangi marka yatak almalı?

Dün istikbal unstress yatak aldım, teslimat bekliyorum. Bu tarz yerel mağazalara gidip deneyerek veya kullanıcı yorumlarını okuyarak tercih edebilirsiniz.
  10. H

❌İndirim Bitti! MSI B550M PRO-VDH DDR4 M2 PCIe NVME HDMI DP PCIe 16X v4.0 AM4 mATX 3479TL

Teşekkür ederim dostum halihazırda anakart ararken ilaç gibi geldi.
  11. H

Samsung Evo kadar iyi Sata/NVMe SSD

İstediği kadar kaliteli bir marka olsun sata ssd sata ssd'dir limitleri bellidir, m2 takılabiliyorsa m2 takılmalı.
  12. H

Yardım USB WİFİ TAVSİYE LÜTFEN

USB WiFi ile online oyunlarda verim alamazsınız alacaksan da pciexp ağ kartı al.
  13. H

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Şimdiden hayırlı olsun 2 gün foruma tıklamadık yapılan indirime bak.
  14. H

pad 2 gelirse şaşırmayın.
  15. H

2 gün foruma girmedim çıkan indirimlere bak, bu fiyattan alan arkadaşların eline ulaşırsa yorum yazmayı unutmasınlar.
Geri