hakanfx isimli üyenin son içerikleri

1. H

Hangi marka yatak almalı?

Dün istikbal unstress yatak aldım, teslimat bekliyorum. Bu tarz yerel mağazalara gidip deneyerek veya kullanıcı yorumlarını okuyarak tercih edebilirsiniz.
  2. H

❌İndirim Bitti! MSI B550M PRO-VDH DDR4 M2 PCIe NVME HDMI DP PCIe 16X v4.0 AM4 mATX 3479TL

Teşekkür ederim dostum halihazırda anakart ararken ilaç gibi geldi.
  3. H

Samsung Evo kadar iyi Sata/NVMe SSD

İstediği kadar kaliteli bir marka olsun sata ssd sata ssd'dir limitleri bellidir, m2 takılabiliyorsa m2 takılmalı.
  4. H

Yardım USB WİFİ TAVSİYE LÜTFEN

USB WiFi ile online oyunlarda verim alamazsınız alacaksan da pciexp ağ kartı al.
  5. H

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Şimdiden hayırlı olsun 2 gün foruma tıklamadık yapılan indirime bak.
  6. H

pad 2 gelirse şaşırmayın.
  7. H

2 gün foruma girmedim çıkan indirimlere bak, bu fiyattan alan arkadaşların eline ulaşırsa yorum yazmayı unutmasınlar.
  8. H

tab s9 fe ile mutluluklar dilerim.
  9. H

🔥İndirim Xiaomi Redmi Watch 4: 1999 TL (Amoled - Dahili GPS) 🔥 Gümüş - Trendyol Satıcılı

Watch 5 lite ile arasında kalsanız siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?
  10. H

🔥🔥 Honor Pad X7 tablet 3.099 TL!!! 🔥🔥

Ver cocuğun eline elinden düşüre düşüre oynasın.
  11. H

Xiaomi pad 7 12800tl

Denk sayılırlar Xiaomi 1 sene daha güncelleme alıcak extra olarak custom rom avantajından yararlanabilirsiniz yaygın bir cihaz olduğu desteklenecegini düşünüyorum.
  12. H

0 aldığım motosiklette paslar mevcut

Bune la bence bu ürün sıfır değil kaynak izleri falan çok belirgin
  13. H

Xiaomi pad 7 12800tl

Kalem beklentisi varsa alınmaz onun harici fp oranı çok yüksek bütçe artar Kalemli bir model tercih edeyim dersen pad v9 var.
  14. H

S24 sistem hangisi dogru 16 mı 32 mi ram mi?

Görselin pek bir önemi yoktur diye tahmin ediyorum 16 yazdıysalar 16 gelir, taksit avantajını kullanmadıysanız pahalı almışsınız.
  15. H

🔥İndirim POCO F8 PRO 12/512GB 46.999₺ - POCO F8 ULTRA 12/256GB 59.999₺

Bu fiyatlara satın alcak yoktur diye tahmin ediyorum, endişe etmeyin yakında lansman fiyatınında altına düşerse ben şaşırmam.
Geri