9500 TL'ye execia pro g2 1 tb aldım, anakartımda gen 5 desteği var roket gibi SSS inanilmaz memnunum ortalama bir gen 4 ssd muhtelemen isini görecektir. Lexar ürünler indirime giriyor takip edebilirsin.
Kioxia Exceria Pro G2'nin fiyatı gerçekten çok iyi. Ben de bu akşam Gaming Gecesi'nde 6k bandına falan fp ürün gelmezse 9 taksit ile satın almayı düşünüyorum. Fiyatlar neredeyse aynı olduğu için kesinlikle G2'nin PCIe 5.0 olan versiyonunu al. Anakartında Gen5 M.2 yuvası varken tadından yenmez.
Hocam ürün elime ulaştığı zaman güç açma süresi 4 saat olarak gözüküyordu fiyatıda ona göre ucuzdu Amazon depo 1 yıl garanti veriyor benim ürünüm 8. Ayda arıza verdi aldığım fiyatı belirtme sebebim nand krizinin patlamasından hemen önce satın almış olmamdı.
teknik servis ile çözebileceğim bir şey değil o zaman misli ile iadeyi amazon verebilir mi? bence vermeyecektir,
Thh sonuçlanması tahmini olarak ne kadar sürer hocam? sistemimi kullanamıyor sayılırım, o yüzden ne kadar hızlı çözersem benim için o kadar iyi olacaktır.
Herkese merhaba,
Yaklaşık 8 ay önce Amazon Depo üzerinden 2.184 TL'ye satın aldığım Kioxia Exceria G3 Plus 1 TB SSD geçen hafta sabah kalktığımda aniden arızalandı ve BIOS'da gözükmemeye başladı Ürünü garantiye gönderdim, buraya kadar bir sorun yok.
Ancak teknik servisle görüştüğümde...
Occt ile bir anda yüksek watt çektiği için power kendini korumaya alıyor olabilir, bu noktada ekran kartını ve islemciyi araya 3-5 saniye koyup teste sokarmısın? Arkadaşların dediği gibi ya bir şey ısıdan kapanmasına sebep oluyor yada powerda sorun var.