hakansenturk isimli üyenin son içerikleri

1. hakansenturk

2. El Ekran Kartı Sorunu

A Satıcı ile bugün tekrar konuştum, her hangi bir tamir veya fırın işlemi görmediği konusunda tekrar tekrar konuştu. İstediğin yerde açtır baktır işlem görmediğine %100 eminim işlem gördüyse 2 katı para veririm diyor.
  2. hakansenturk

2. El Ekran Kartı Sorunu

Etmiyor, istersen buradaki bir tamirciye getir götür konusunda yardımcı olurum ama daha fazlasını yapmam diyor (kargoyla aldım, yaşadığım yerde tamirci yok) mevzu tamir değil ki, 2 yerle konuştum tamir için "2-6k arası tutar" dediler. 14kya aldım zaten 14 saat kullanamadım bile.
  3. hakansenturk

2. El Ekran Kartı Sorunu

"Kartta bios swich var oksitlenmiştir, yağsız kontak sprey ile sil çalışır" diyor . Sonrasında da "Olurda düzelmezse tamirciye gönder hiç tamir görmüş mü diye sor eğer kart tamir gördüyse ben sana kartın 2 katı parasını göndereceğim" diyor.
  4. hakansenturk

2. El Ekran Kartı Sorunu

İkinci el ekran kartı aldım, xfx merc rx6800xt modelini. Kart için 0 highpower 850w 80+ bronz PSU aldım. Ekran kartı birkaç saat çalıştı sonrasında bilgisayarı kapatıp açtığımda ne fanlar döndü ne ekrana görüntü geldi, sadece ekran kartı üzerindeki ışıklar yanıyor. Eski ekran kartımı taktığımda...
Geri