hakanw isimli üyenin son içerikleri

1. H

Gamin.Gen.Tr Güvenli mi

teşekkürler
  2. H

Gamin.Gen.Tr Güvenli mi

Kendi sayfasından alacağım daha önce şipariş verenler aydınlatırsa sevinirim teşekkürler
  3. H

Yardım Ders Çizim İçin Tablet Önerisi

Çok teşekkür ederim sipariş verdik bakalım 15999 matte kalemlisi
  4. H

Dokunmatiği sorunlu mu hocam Asıl merak ettiğim şey android 16 dan sonra ekran bölme özelliği hala çalışıyor mu birde kaleminin yedek ucunu servis size satıyor mu teşekkürler şimdiden
  5. H

@ElectriX @Dede18 @Ayet Hocam sizlerin konularına denk geldim idea tab pro dan memnun musunuz
  6. H

En önemli şey ekranı hocam onların da bu fiyat bandında ekranı iyi değil maalesef Başka önerilerin var mı
  7. H

0 lazım hocam sağol yine de
  8. H

Daha ucuz da olur hocam oyun oynamayacağım kalemi ve ekranı güzel olsun yeter 3k 144hz 12,7 inç kağıt hisli ekranı var diye lenovo düşünüyordum ama kalem ucu yoksa haklısın 1787680807 Şimdi baktım bu sene düz s12 modeli çıkmayacakmış sanırım hocam plus da 45 civarından çıkar gibi
  9. H

Acil lazım hocam maalesef bekleyemem :( başka önerin var mı
  10. H

Dostlar bana ekranı büyük ve kaliteli olan bir tablet lazım bütçe 35 e kadar çıkarım Şuanda lenovo idea tab pro düşünüyorum hem ekranı büyük hem 3k hem de mat kaplamalı Ancak iki şey içimi kemiriyor 1 bazı kişiler android 16 sonrası ekran bölünme özelliğinin gittiğinden bahsetmiş 2 kalemi güzel...
Geri