Hakarayun isimli üyenin son içerikleri

1. H

Dell G5 SE Aşırı ısınma ve mavi ekran problemi

Hocam format attıktan sonra ddu ile driverleri sildim şu an en güncel WHQL sürümünü kullanıyorum. Dell yazılımları şu an mevcut değil bilgisayarda tek macun yenilenmesi var ama onunda daha alalı 1 ay olduğu için yapmadım. Bir daha mavi ekran gelirse yeni oluşan dump dosyasını atacağım...
  2. H

Deneyebildiklerimi deniyorum hocam artık başka çarem yok.
  3. H

Maalesef ben geç kaldım iade etmek için hocam üniversite öğrencisiyim ve o dönem çok yoğun ödevlendirmelerimiz vardı iade edemedim. Elimden geldiği kadar sorunu çözmeye çalışıyorum yaz tatilinde de dell teknik servise götürmeyi düşünüyorum belki bir şeyler yaparlar ama emin değilim... 1653835545...
  4. H

CPU not supported dedi.
  5. H

https://www.hepsiburada.com/dell-g515-amd-ryzen-7-4800h-16gb-8x2-512gb-ssd-rx5600m-6g-windows-11-home-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000WAUYT?magaza=BETA%20PLUS%20TEKNOLOJ%C4%B0 ürünün linki bu hocam limit koyma hakkında yardımcı olabilir misiniz? 1653834520 Silinmiş dosyayı geri...
  6. H

Yeni bir mavi ekran hatası alır almaz atacağım.
  7. H

https://drive.google.com/file/d/15HirxKEqTZdQ2qP4wzcQW2W7dhBnMfNe/view Dün bilgisayara format attığım için önceki dump dosyaları silindi ama bunlar formattan önceki dump dosyaları sorun hala aynı olduğu için bu dump dosyaları işinize yarayabilir ek olarak birkaç fotoğraf daha ekliyorum .
  8. H

8 Mart tarihinde Donanım Arşivi Instagram sayfasında gördüğüm bu laptopu aldım. Laptop aldığımdan beri inanılmaz ısınıyor ve hiçbir oyunu 10 dakikadan fazla oynatamıyor. O dönem ödevlerim çok yoğun olduğu için laptopu iade edemedim. Şimdi daha yeni yeni oyun performansını deniyorum daha doğrusu...
Geri