HakimBey isimli üyenin son içerikleri

1. H

24 pin kablosu çıkarılıp takıldıktan sonra anakartın Power ışığı yanmıyor

Bilgisayarcının kötü kablo düzeninden dolayı bir iki şeyle oynama yaptım, biri de 24 pin kablosu. Acaba onu sökerken PC'nin şalteri mi açiktı diye düşünüyorum hayır değildi. Anakart kablosunu çıkardım taktım PC çalışmıyor, Power ışığı yanmıyor. 24 pin kabloda herhangi bir boşluk yok, BIOS pili...
  2. H

Rtx3060ti sisteme 650w psu yetersiz mi kalıyor?

Hocam güncelleme yapmak istiyorum.Ekran kartı ve işlemciye ayni anda stres testi yaptım.Gpu 220 watta çıksa da 8dkda kapanmadı donmadı.Oyun kaynaklı da olabilir ancak psuyu teste sokar sokmaz sistem kapanıyor.
  3. H

Gamegaraj.Kesin diyemem hocam belki oyindan kaynaklıdır.Çünkü stres testlerini psu hariç parçalar aşabiliyor.Ama evet psu gibi. 1699736234 Siz ne yaşamıştınız hocam
  4. H

Ssdyi test etmiştim sağlıklıydı.Diğer parçalardan çok ekran kartıyla ilgili geliyor hocam.O kapanıyordu ancak diğer parçalar açik kalıyodu.Bir şekil söküp elektrikciye götüreceğim.Saolun hocam.
  5. H

Peki hocam sökmek zor bir işlem mi yoksa amatör biri yapabilir mi?Termal macun yenilerken bile baya zorlanmıştım.Elektrikçiye götüreceğim.Ancak bunu anlamanın daha kesin bir yolu yok mudur?
  6. H

Ben donanım konusunda aşirı bilgili biri değilim.Nasıl sökebileceğime bakacağim.Ancak arkadaki ızgaradan bir foto çekmeyi deneyebilirim.Dediğiniz şekilde ölçebilecek aleti veya kişiyi nerden bulabilirim? 1699734000 3 hafta önce yıldırım düştü ve sistem kısa sürede restart atmıştı.İyi...
  7. H

4 ay pldu hocam.Zaten Ekran kartı kendini kapatıyor oyunda bazende yükte.Düşüncem ekran kartı arızali ama sanmıyorum ya da psu altından kalkamıyor bir arızası veya verim sorunu var.
  8. H

Hocam en son 140 wattlardayken oyunda kapandı 1699733648 Birkaç kez pc açıkken fiş sökülmüştü.Ama onların da statik elektri boşalttıktan sonra çalıştırmaya devam ettim.
  9. H

Yaptık.Macun yenilemiştik.Baya da geri takarken zorlanmıştık ama birkaç aydır kullanıyorum.Herhangi bir sıkıntı yoktu.İşlemci stres testimi 83 derece ile tamamlıyor.
  10. H

Saolun hocam.Ancak şupheli bana o gibi geliyor.Belki de ekran kartıdır.Psu'nun stres testini açamıyorum bile.Testi açtığım anda ekran kartı kapanıyor.
  11. H

Hayır,Çok kaliteli olmasa da bir sıvı soğutucum var.Sıcaklık değerlerini takip ettim.
  12. H

Death Stranding indirdim bugün. Oynarken ekran kartı kapandı, sistemde ondan yaklaşık 10 saniye sonra kapandı. Hayır olsun dedim. Ancak sistemim bu oyuna ancak 10dk dayanabiliyor sonra RTX3060 Ti'ım kapanıyor(20'ye yakın kez denedim).önce ekran kartından olduğunu sandım o.c'yi falan kaldırdım...
Geri