Merhaba dostlar bu laptopu 9 ay taksit ile almayı düşünüyorum. Sizce buna değer mi? Yoksa farklı bir öneriniz var mı?
(9 Ay taksit peşin fiyata denk gelmektedir.)
https://www.vatanbilgisayar.com/casper-excalibur-13-nesil-core-i7-13620h-rtx5050-8gb-16gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html#yorumlar
Merhaba dostlar 2k 240hz bir monitörüm var (Gigabyte gs27q x). PlayStation 5'de 2k ve 120hz oyun oynayabiliyoruz ama bu benim monitörüm de mümkün olur mu? Monitörümün 2 adet HDMI girişi olup ikiside 2.0 desteklidir. Buna rağmen 2k 120hz oynayabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar ben PlayStation 5 üzerinden oyunlar oynuyorum ve bugün yanlışlıkla elimin değmesi sonucunda monitörümün ayarlar kısmından monitörümün 60 herz olduğunu gördüm ama monitörüm normalde 240 herze kadar destekliyor. Ayarlar bölümünü araştırdım ama bir türlü bir yer bulamadım siz de...
Merhaba arkadaşlar benim bir laptopum var ama eski bir model bunu bir monitöre bağladım ama monitörde çok iyi ayrıca bağlamadan önce laptopu sıfırladım çünkü uzun zamandır kullanmıyordum. Şimdi laptopumda intel grafik 3000 ve gt540m ekran kartları var hangisi saha iyi bir ekran kartı bilmiyorum...
1400 euro civarında güzel bir oyuncu laptop önerir misiniz anlıyosanız bu işlerden vs.?
1752166544
1400 euro civarında güzel bir oyuncu laptop önerir misiniz anlıyosanız bu işlerden vs.?
1752166555
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 ay boyunca İtalyadayım Eylül 15 gibi Türkiye dönücem. Dönmeden önce bir laptop almak mantıklımı yaklaşık 60.000TL bütçem var. Yaklaşık 1300Euro oluyo ama %13-20 arasında bir free tax imkanım var. Sizce burdan laptop almalımıyım yoksa Türkiyede kasa mı almalıyım...
Merhaba yaz tatilinde Türkiyeyi biraz dolaşıcam. Yks sınavından sonra biraz kafa dinlemek istiyorum. Gittiğim yerlerde anı biriktirmek için kamera almayı düşünüyorum. Instagram üzerinde bu sayfa karşıma çıktı. Sizce sattığı ürün alınır mı yoksa telefon kameramı mı kullanmalıyım? Telefonum Redmi...
Merhaba Minecraft aldım ama oynayamıyorum hata veriyor ne yapmam lazım. (PlayStation 5 üzerinden oynuyorum)
Hata böyle gözüküyor:
Oturum açılamadı
Microsoft hesabınıza giriş yapamadık. Realm, Profiller ve Mağaza eşyalarına erişim sınırlanacak. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz.
Hata kodu ...