Hakonomi isimli üyenin son içerikleri

1. H

35 mb internetimden 25 MB alıyorum

Merhaba. Köye internetimi ilk aldığımdan beri sürekli sorun yaşıyorum. İnternet sürekli gidiyor ve sonra geri geliyor. Kabloyla bağlı olmama rağmen sürekli 21 MB civarında alıyorum. İnternete PlayStation ve telefonum dışında hiçbir cihaz bağlamıyorum. İnternet kablosuda binadan değil elektrik...
  2. H

HP Bilgisayar Durduk Yere Donuyor

Merhaba. benim HP Pavilion 15-eh3000 bilgisayarım aklınıza gelebilecek her şeyde anlık donmalar yaşıyor mesela bir oyun oynuyorum bir anda fps birlere ikilere düşüyor sonra tekrar yükseliyor ya da googledan ateş ve su oynuyorum yine aynısı oluyor 10 saniye boyunca fps birlerde geziyor ya da bir...
  3. H

Win 11home lisanslı laptopu win 11 pro yapma

Merhaba. Ben bir laptop alıcam ama laptop Windows 11 Home lisansı ile geliyor. Ben bu laptopu Windows 11 pro yaparsam lisans gider mi? Windows 11 pro yapmam için ayrıca para ödemem gerekiyor mu? Windows 11 nasıl yaparım?
  4. H

Hp Victus 16-R1073NT alınır mı? %100 sRGB 7 ms doğru mu?

https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-16-r1073nt-9j274ea-i5-14500hx-16-gb-1-tb-ssd-rtx4060-16-1-full-hd-notebook-fiyati,448986117.html?gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMI29PryIWBhwMVz6RoCR1-vw_FEAAYAyAAEgLlf_D_BwE 1719672696 35 bin
  5. H

Hp Victus 16-R1073NT alınır mı? %100 sRGB 7 ms doğru mu?

Son zamanlarda HP Victus ile ilgili çok sorun duydum. Bende sormak ve yardım almak istedim. Eğer bir bilginiz var ise bu laptop iyi midir? bu fiyata daha iyisi varmıdır? Özelliklerinde ekranı %100 sRGB 7ms yazıyor doğrumudur? Bilgilendirirseniz çok sevinirim iyi günler.
  6. H

Bu laptop iyi mi? daha iyisi bu fiyata varmıdır?

eyvallah abi bende zaten hp victus almayı düşünüyodum ilk başta sonra bütçeyi arttırınca bunu bulmuştum tekrar hp bbulmak iyi oldu sağolasın
  7. H

Bu laptop iyi mi? daha iyisi bu fiyata varmıdır?

Merhaba ben bir laptop almaya karar verdim ve biraz araştırmanın sonucunda bunu buldum acaba bu bütçeye daha iyisini bulursanız ya da biliyorsanız söylermisiniz? lütfen. Acer Nitro 16 AN16-41 Ryzen 9 7940hs 16 gb DDR 5 ram 1 TB ssd freedos RTX 4070 16 inç 165 hz Link...
Geri