hakopera isimli üyenin son içerikleri

1. H

Tarihi bir Benchmark rekoru kırıp site forumundan atılmak

Nasıl yani? CPU-Z sorgu ekranı mı istiyorsunuz? Akşama göndereyim. HDV ömrünü tamamladı gibi ama onu hayata döndürüp sorgu ekranı paylaşırım tabi ki ne var bunda? Cpu-Z içerisinde bench kısmı var. Her iki anakartıma da zarar verdi orası. Onu yapmam. Cpu-Z ekranı paylaşınca ne oluyor? Akşama...
  2. H

Seninle görüşeceğiz. Forum sitelerine birer virüs gibi bulaştınız. Elbet birileri sizleri ayıklayacaktır.
  3. H

Alçak Fehmi. Manupilasyon yeteneğinin berbat olduğunu kanıtlamak için konunun en başına dönelim. Adam render için am5 işlemci sordu. Ben de 7950x3d yazdım. 1754136822 Adam sonra ne dedi? Tüm bileşenler dahil fiyat söyledim dedi. Ben de o fiyata iyi bir AM5 render sistemi toplayamayacağını ama...
  4. H

AM5 manupilasyonuna devam ediyorsunuz. Ben herkese her zaman öncelikle AM5 önermişimdir. Buradaki sahte hesaplarınızla Fehmi Yanlış ve çetesini kurtaramayacaksınız. Kendisine o lafları ve forumlarda diğer insanları küçümsemesini dünya AM5 rekoru kırarak ödeteceğim. Biliyorsunuz ki her zaman...
  5. H

Sana kaç kere diyeceğim bu bench yapılırken işe ITX ile başladığımı. Anakart bozulduktan sonra yola ikinci anakartım olan HDV ile devam ettiğimi. Cpu-z yapılırken anakartımın zarar gördüğünü. Kimseye A520 ile cpu-z benchmark testi tavsiye etmediğimi.. bunları hep söyledim. Bunları ne çabuk...
  6. H

Fehmi yazdığım her şey gerçek. Kabul et artık. Noktasına virgülüne kadar her şey gerçek.
  7. H

Okuman yazman yok mu Fehmi? Ne yazıyor yukarıda? ITX anakartım bozuldu, HDV anakart ciddi zarar gördü dedim. Benim yazdığım her şey Fehmi Yanlış tarafından yanlış okunuyor ve yanlış anlaşılıyor.
  8. H

Tüm anakartlar bana ait.
  9. H

Freud ve Camus kitaplarını tersten okuyup bir de üstüne mantar zehirlenmesi geçirsem böyle kötü bir tespitte bulunamazdım. Yüzüm gizli, adım gizli, benchlerden sonra çekip gidiyorum. Hakkımda böyle kısıtlı bilgilerin olduğu bir yerde kabul görüp ne yapacağım? Ayrıca sizin yaşıtınız değilim ki...
  10. H

Dostum bu mobbing çetesine hayatları boyunca unutamayacakları bir ders verdim. Kötü diye bilinen (ki bence kötü değil) A520 anakart ile rekorlar kırdım. Şunların üsluplarına bakar mısın? Ülke için utanç verici bir şey. Tüm sözlerimi tuttuğum gibi AM5 için verdiğim sözü de tutacağım. Filmin...
  11. H

Hayır. Şu an odamda hiç birinizin hayal edemeyeceği bir test yapıyorum. Tekrar söylüyorum AM5 rekoru için isminizi bu mobbing çetesine yazdırabilirsiniz. Tekrar görüşeceğiz. Hakopera her zaman sözünde durur.
  12. H

Bakın AM4 ile rekor yurt dışında çok ses getirmeyecek gibi. AM5 ile denemeler yapıyorum. isminizi ücretsiz bir şekilde Fehmi beye yazdırın. Canlı yayında görüşmek üzere.
  13. H

Ben her zaman sözümde durdum. Onlar beni çok iyi bilirler.
  14. H

İsmini ücretsiz bir şekilde Fehmi beye yazdırabilirsin. Fehmi ve onun elit arkadaş grubu; AM5 rekoru ile görüşmek üzere.
  15. H

Siz dalga geçiyorsunuz ben rekor kırıyorum. Herkes yerinden memnunsa gerçekten problem yok.
Geri