hakothefineestt isimli üyenin son içerikleri

1. H

Kasamda Kule Tipi Soğutucu Yamuk Yardım?

incehesaptan aldım hocam oem paket indirimli geliyor diye değişim istedim bakalım
  2. H

hocam ben oem paket olarak aldım incehesaptan geldiğinden beri böyleydi ben ellemedim hiç
  3. H

hocam açıp sıktım çaprazlama denedim ama sağ taraf girerken sol taraf kısa kalıyor gibi tam anlamadım vidaları karşılaştırdığımdada aynı gibi gözüküyor 1786977628 hocam bu modelde sanırsam o 4 tane dediğiniz şey yok youtubedan baktım bazı videolarına hiç çıkmıyor ama çıkardım az önce tam...
  4. H

evet hocam açtım baktım ediyor ama sanırsam bi büküklük var tekrar monte etmeye çalıştım çaprazlama hala yamuk gözüküyor
  5. H

hocam kutusuyla gönderdi incehesap birde intel şeyi vardı ama bu amd birde dediğiniz gibi ayaklık yok vidaların altında
  6. H

napayım hocam sizce acıp bakayım mı bir daha 1786972838 şuan internetim yok hocam site olarak varmı bakabileceğim bi yer?
  7. H

hocam şuan bu civarlarda geziyor genede bi kontrol edicem sence nasıl değerler?
  8. H

böyle hocam şuan boştayken 50 civarında geziyor
  9. H

ama sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor hocam 1786969756 tamamdır hocam kontrol edicem
  10. H

merhabalar yeni kasa aldım ama kule tipi soğutucusu biraz yamuk gibi geldi çok sorun olur mu sizce? gayet serin ve sessiz çalışıyor sıcaklık derecesine daha bakamadım
  11. H

Bu Monitörü Almalı Mıyım Başka Seçenek Var mı?

al geç hocam bugün geldi benimde monitör şuan çok memnunum çok kaliteli gerçekten
  12. H

Yardım TCL 25g64 Monitör Alınır mı??

eğerki bütçeni çok zorlayacaksa hz yüksek modellere bak ama zorlamayacak bi kerelik alayım diyorsan al dene derim hocam
  13. H

❌İndirim Bitti! Segotep Radiant Beyaz 750W Kasa 3.299 TL

açıldığı zaman bi kontrol edip haber verseniz cw muhabbetini çok güzel olur hocam akım korumalı prizde alacağım zaten
  14. H

❌İndirim Bitti! Segotep Radiant Beyaz 750W Kasa 3.299 TL

hocam selamlar psudan memnunmusunuz bende bu psu olan bir kasa aldım cw sorunu vs varmı?
  15. H

Çözüldü✓ 5070 Ekran Kartı Montajı

hocam merhabalar bende bu psuyu kullanan bi kasa aldım psudan memnunmusunuz cw sorunu vs varmı?
Geri