merhabalar normalde sinerjideki sistemi almayı karar vermiştim bugün bir arkadaşım bu sistemi önerdi aslında mouse ile monitör ihtiyacım var ama sanırsam monitör 2k değil klavyemde var ama sistem sanki sinerjidekine göre daha iyi sadece anakartının 2.ssd slotu yokmuş başka şeyleri...
merhabalar bu sisteme monitör önerir misiniz? sizce 2k bir monitör mü alınmalı çok fazla bütçem yok monitörde en fazla 7000 liraya çıkabilirim şu monitörü düşünüyorum alınır mı indirim varmış acil cevaplarsanız çok sevinirim...
üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum
1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
hocam vram önemliyse dediğiniz gibi böyle bir sistemde var 5070de anakartı a620am yapmayı düşünüyorum hem 2.ssd slotu var çok fiyat farkıda yok kasayı 850w olan kasa seçmeyi düşünüyorum belki bütçem yetersede ssdyi 1 tb yapıcam 9070xtli sistem çok aradım ama çok fiyat farkı var bilemedim
hocam önerebileceğin bir monitör varmı peki 4kya bütçem yetmez ama 2kiçin 6 bin civarı birde bu sistemi almayı düşünüyorum
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-fire-v2-palit-geforce-rtx5070-infinity-3-12gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58593
üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum
1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
hocam aynı sistemi tek tek toplamaya çalıştım başka başka sitelerden o şekilde 60 bine geldi akakçeden bakarak neden etmesin ki diğer yerlerede bakıyorum karşılaştırıyorum onlaraa görede daha iyi gibi gözüküyor zaten ilerde ramide yükseltirim bu ekran kartı 4 5 sene götürür gibide geliyor en...