hakothefineestt isimli üyenin son içerikleri

1. H

67-68k Arası Sistem Önerileri

hocam sinerjideki sence nasıl kasası falanda 850w
  2. H

67-68k Arası Sistem Önerileri

merhabalar normalde sinerjideki sistemi almayı karar vermiştim bugün bir arkadaşım bu sistemi önerdi aslında mouse ile monitör ihtiyacım var ama sanırsam monitör 2k değil klavyemde var ama sistem sanki sinerjidekine göre daha iyi sadece anakartının 2.ssd slotu yokmuş başka şeyleri...
  3. H

5070 12gb'a Monitör Önerisi

merhabalar bu sisteme monitör önerir misiniz? sizce 2k bir monitör mü alınmalı çok fazla bütçem yok monitörde en fazla 7000 liraya çıkabilirim şu monitörü düşünüyorum alınır mı indirim varmış acil cevaplarsanız çok sevinirim...
  4. H

Üç Bilgisayar Sistemi Arasında Kararsızım

çok sağolun hocam bende öyle düşünüyoruö
  5. H

Üç Bilgisayar Sistemi Arasında Kararsızım

üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum 1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
  6. H

5070ti Sff Sıcaklık Testi

hocam vram önemliyse dediğiniz gibi böyle bir sistemde var 5070de anakartı a620am yapmayı düşünüyorum hem 2.ssd slotu var çok fiyat farkıda yok kasayı 850w olan kasa seçmeyi düşünüyorum belki bütçem yetersede ssdyi 1 tb yapıcam 9070xtli sistem çok aradım ama çok fiyat farkı var bilemedim
  7. H

hocam bu kasa nasıl sizce Ocypus Gamma C72 Siyah ARGB Tempered Glass Delta P850S 850W 80+ Bronze ATX 3.1 USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
  8. H

hocam önerebileceğin bir monitör varmı peki 4kya bütçem yetmez ama 2kiçin 6 bin civarı birde bu sistemi almayı düşünüyorum https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-vok-fire-v2-palit-geforce-rtx5070-infinity-3-12gb-ryzen-5-7500f-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-58593
  9. H

hocam bende 5070li bir sistem almayı düşünüyorum önerirmisin
  10. H

Acil Sistem Önerisi Acil Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

siz hangisini düşünürsünüz hocam ilk sistem için ekran kartı a620am yapsam yetmez mi birde kasada 850wlik bi kasa var
  11. H

fotoğraflı olanınkini toplamaya çalıştım akakçeden gene bu fiyatlara geldi 60k oldu max birde onu takması şey yapması var
  12. H

üç tane sistem belirledim sizce üçünden hangisi alınır cevaplarsanız çok sevinirim bu ay içi almayı düşünüyorum 1) bu sistem 5070li bir sistem ama ssdyi yükseltmeye bütçem kalmıyor anakartınıda a620am yapmayı düşünüyorum tam bilmiyorum ama sanırsam 2.ssd slotu var onun için onunla birlikte...
  13. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam aynı sistemi tek tek toplamaya çalıştım başka başka sitelerden o şekilde 60 bine geldi akakçeden bakarak neden etmesin ki diğer yerlerede bakıyorum karşılaştırıyorum onlaraa görede daha iyi gibi gözüküyor zaten ilerde ramide yükseltirim bu ekran kartı 4 5 sene götürür gibide geliyor en...
  14. H

Sizce Alınır mı Toplama

hocam onun ssdsi çok sıkıntı 500 gb ssd 1tbda ekleyince bütçemin çok çok üstünde
  15. H

Sizce Alınır mı Toplama

nerede hocam incehesap
Geri