HakOzTR isimli üyenin son içerikleri

1. HakOzTR

Dell Vostro 3530 hakkında. Sizce ürün özellikleri nasıldır?

Şimdi Acer ve Casper markalara baktım. Genelde ben Vatan bilgisayardan alırım böyle şeyleri. Evimin yakınlarında Vatan bilgisayar var o yüzden. O bahsettiğin markalara baktığımda siyah renk sevdalısı bir manyak olduğum için Casper'den yana kullanacağım hakkımı. Gri rengi var ama olsun. Boykottan...
  2. HakOzTR

Acer ve Casper. Tamam reis. Acer değil de Casper'i bir araştırayım.
  3. HakOzTR

Eyvallah bir bakayım.. Haklısın kardeşim. :( Diğer bilgisayarlardan boykot olmayıp sağlam 27K olan bilgisayar yok o yüzden. :(
  4. HakOzTR

Saygıdeğer arkadaşım yorumun için teşekkür ederim. Çok sağ ol, var ol. Ben oyun için kullanmayacağım. İş için kullanacağım. Bir de linkte ekran kartı nedir? Ne değildir? Onu göremedim. Neyse yine de yorum için çok teşekkür ederim. Diğer arkadaşlardan da yorumlarını bekliyorum. Onlar ne diyecek...
  5. HakOzTR

Arkadaşlar; "https://www.gaming.gen.tr/urun/662867/dell-vostro-3530-n1601pvnb3530uv2-intel-core-i7-1355u-16gb-ddr4-1tb-ssd-15-6-inc-120hz-full-hd-ubuntu-laptop/" bu laptopu almak istiyorum özelliklerinden anlamam. Sadece oyun için kullanmayacağım orası söylemeden geçmeyeyim. Ubuntu yüklü bu...
Geri