HakQuanius01 isimli üyenin son içerikleri

1. HakQuanius01

Redmi not 13 şarj adaptörü önerir misiniz 67w

Kesinlikle 67 herhangi bir adaptör önermem. Spigen 30 veya hadi 45 watt alabilirsin, böylece aşırı ısınmaz ve sağlam bir firmanın ürününü kullanırsın 1751198390...
  2. HakQuanius01

7000tl civarında telefon önerisi

😄 Biz geçen hafta aldık , pek seçenek yoktu 8.500 TL civarı için. Genelde giriş segment ve exynoss işlemci taraftarı değilimdir. Ama eski bir MTK işlemci ile giriş segment bir cihaz aldık. Malzeme kalitesi pek iyi değil gibi ve güncellemeleri yaparken biraz donma olduö sonra kurulum bitince...
  3. HakQuanius01

R5 7500F Kule tipi soğutucu ve macun önerir misiniz ?

https://www.akakce.com/islemci-sogutucu/en-ucuz-thermalright-phantom-spirit-120-se-fiyati,634899527.html Bence hepsi iyi aslında , herhangi birini seçebilirsin. Termal macun olarak f/p olarak aklıma Arctic geldi (örnek Arctic Mx4 )
  4. HakQuanius01

7000tl civarında telefon önerisi

Genel görüşleriniz nedir ? Kim ne için almalı mesela
  5. HakQuanius01

20-30k arası televizyon bakıyorum

Ne demek
  6. HakQuanius01

EN AZ ISINAN SAMSUNG TELEFON HANGİSİ?

Önce ağzını topla. Kimsenin hangi amaçla telefon kullandığını bilemezsin. Bunun yerine fazla oyun oynuyorsunuz diye bilirsin ki arkadaşım günlük kullanımda bile ısındığını belirtmişti
  7. HakQuanius01

EN AZ ISINAN SAMSUNG TELEFON HANGİSİ?

Benim de arkadaşımda var kışın iyi oluyor elim ısınıyor demişti s23 fe . Dalga mı geçiyorsun dostum
  8. HakQuanius01

Çözüldü✓ 2K IPS Monitör tavsiyesi

Yorumları okumanızı tavsiye ederim. Bazı satıcılar kırık gelse de monitör iade kabul etmiyor. İade kabul edeni şiddetle öneriyorum.
  9. HakQuanius01

Çözüldü✓ HANGİ RX7700XT MODELI DAHA IYI?

Kaçırmışsın o zaman. Bulunur herhalde yine
  10. HakQuanius01

Kral 13 bine 7700 XT satan var mı ya , pulseyi bile satmazlar diye düşünüyorum
  11. HakQuanius01

Bir de şöyle bir şey var. 15 bine nakit ürün almak var bir de 18 bine 3 ay peşin fiyatına taksit imkanı var. Örnek n11
  12. HakQuanius01

3 1745790590 https://www.akakce.com/ekran-karti/rx-7700-xt.html?gad_source=1&gbraid=0AAAAADsWTCyTo1Gc2H27saY4rkJKE2HqC&gclid=CjwKCAjwq7fABhB2EiwAwk-YbAZqWBFa4gaYZ_WEbAaVgxt9s3zROurGP9aBo-Kx4xCpYScSW26ztRoCLFsQAvD_BwE
  13. HakQuanius01

Valla kral her şey bütçe meselesi. Piyasayı bilmiyorum ama yükseltmek için satan çok olur.9070 vs için. Dediğim gibi bulabilirsen pure veya nitro . Ve kesinlikle garantisi olmalı
  14. HakQuanius01

Ekran kartını ben kesinlikle bilgisayarda takılı çalışırken görmek isterim. Isı değerlerini görmek isterim. Ekran kartı pinlere bakarım. Yine YouTube da vardır detayları. Pulse için soğutması iyi olmayan bir ekran kartı diyorlardı. Şöyle oluyor. Mesela 1.000 TL daha vereyim 5 derece daha serin...
  15. HakQuanius01

Sana şu kadar söylüyorum. 15 bine inerse nitro + modeli efsane olur. En serin çalışan modellerdendir.
Geri