Cities Skylines 2 oyununu microsoft store üzerinden satın aldım ve türkçe yama kurmak istiyorum fakat kurulmuyor. Oyun içindeki modlardan "l18n Everywhere"i de ekledim sonrasında yamayı kur dedim fakat kurulmuyor yardım eder misiniz
İyi forumlar, 9 ay önce aldığım bu sistemi şu anda ne kadara satabilirim?
Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WİFİ
İşlemci: RYZEN 7 7800X3D
Ram: CORSAİR VENGEANCE 16X2 6000 MHZ
SSD: SAMSUNG 990 PRO 2TB SSD
Sıvı Soğutma: CORSAİR ICUE H 150İ ELİTE CAPELLİX XT
Güç Kaynağı: CORSAIR 850W 80+ GOLD PCle 5.0...
MSI B650 GAMING PLUS WİFİ
RYZEN 7 7800X3D
CORSAİR VENGEANCE 16X2 6000 MHZ
SAMSUNG 990 PRO 2TB SSD
CORSAİR ICUE H 150İ ELİTE CAPELLİX XT (sıvı soğutma)
CORSAIR 850W 80+ GOLD PCle 5.0 PSU
SAPPHIRE RX7900XTX NITRO+VAPOR-X 24GB DDR6
DARK MAXIMA V30 (kasa)
İyi forumlar, bu sistemi şu anda ne kadara...
Arkadaşımın bütçesi 60.000tl ve toplayabileceğimiz en iyi bilgisayarı toplamak istiyoruz ama pek bilgimiz yok parçalar ile ilgili yardımcı olur musunuz?
hocam anlatamamışım, monitörün markası asus normalde asus yazısı gelmesi gerekiyor monitör açıldığında o yazı gelmiyor direkt msi yazısına geçiyor ve bu süre 30 saniye monitöre görüntü 30 saniyede geliyor
Kasanın Açma Tuşuna Bastıktan 25-30 Saniye Sonra Monitöre Görüntü Geliyor. ASUS Yazısı Da Gelmiyor Direkt MSI Yazısı Geliyor O Da 20 Saniye Sürüyor. Süre Tuttum 54 Saniyede Açılıyor Bilgisayar. Sistemim Altta Yazıyor. Normalde Bu Sistemin Çok Çok Kısa Sürede Açılması Gerekmez Mi? Yardımcı...
iyi forumlar, imzamda yer alan sistemimi 1-2 hafta önce topladım ama tam performans alamıyorum gibime geliyor. pc açılışı yavaş, başlangıç uygulamaları geç açılıyor gibi gibi şeyler var neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
iyi forumlar, en beğendiğiniz; oynadıkça saracak, keşke bitmeseydi dediğiniz oyunlar nelerdir? yeni sistem dizdim bütün oyunları oynatır, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
hocam ryzen 7 7800x3d, amd 7900xtx sapphire nitro+ viper 24gb, corsair 6000mhz 32gb sistem bu şekilde 16 saniye çok fazla değil mi bu sistem için, ssd'de 990pro 2tb 7400/6900, yani normalde de 10 saniyeden aşağıda açılmıyor nedir sebebi?