haktan aslan isimli üyenin son içerikleri

1. H

Cities Skylines 2 Türkçe Yama

Cities Skylines 2 oyununu microsoft store üzerinden satın aldım ve türkçe yama kurmak istiyorum fakat kurulmuyor. Oyun içindeki modlardan "l18n Everywhere"i de ekledim sonrasında yamayı kur dedim fakat kurulmuyor yardım eder misiniz
  2. H

Sistemim ne kadar eder

İyi forumlar, 9 ay önce aldığım bu sistemi şu anda ne kadara satabilirim? Anakart: MSI B650 GAMING PLUS WİFİ İşlemci: RYZEN 7 7800X3D Ram: CORSAİR VENGEANCE 16X2 6000 MHZ SSD: SAMSUNG 990 PRO 2TB SSD Sıvı Soğutma: CORSAİR ICUE H 150İ ELİTE CAPELLİX XT Güç Kaynağı: CORSAIR 850W 80+ GOLD PCle 5.0...
  3. H

Sistemim Ne Kadar Eder

MSI B650 GAMING PLUS WİFİ RYZEN 7 7800X3D CORSAİR VENGEANCE 16X2 6000 MHZ SAMSUNG 990 PRO 2TB SSD CORSAİR ICUE H 150İ ELİTE CAPELLİX XT (sıvı soğutma) CORSAIR 850W 80+ GOLD PCle 5.0 PSU SAPPHIRE RX7900XTX NITRO+VAPOR-X 24GB DDR6 DARK MAXIMA V30 (kasa) İyi forumlar, bu sistemi şu anda ne kadara...
  4. H

60,000TL Bütçe İle Toplanabilecek En İyi Pc

Arkadaşımın bütçesi 60.000tl ve toplayabileceğimiz en iyi bilgisayarı toplamak istiyoruz ama pek bilgimiz yok parçalar ile ilgili yardımcı olur musunuz?
  5. H

Monitöre Geç Görüntü Geliyor

hiçbir sıkıntı yok gibi durutor ama girip bakmadım 1722407583 akşam yapıp paylaşacağım hocam 1722407690 kapanıyor monitör uykuya girmiyor
  6. H

hocam anlatamamışım, monitörün markası asus normalde asus yazısı gelmesi gerekiyor monitör açıldığında o yazı gelmiyor direkt msi yazısına geçiyor ve bu süre 30 saniye monitöre görüntü 30 saniyede geliyor
  7. H

Kasanın Açma Tuşuna Bastıktan 25-30 Saniye Sonra Monitöre Görüntü Geliyor. ASUS Yazısı Da Gelmiyor Direkt MSI Yazısı Geliyor O Da 20 Saniye Sürüyor. Süre Tuttum 54 Saniyede Açılıyor Bilgisayar. Sistemim Altta Yazıyor. Normalde Bu Sistemin Çok Çok Kısa Sürede Açılması Gerekmez Mi? Yardımcı...
  8. H

Sistemden tam performans alamıyorum.

iyi forumlar, imzamda yer alan sistemimi 1-2 hafta önce topladım ama tam performans alamıyorum gibime geliyor. pc açılışı yavaş, başlangıç uygulamaları geç açılıyor gibi gibi şeyler var neler yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.
  9. H

En Sevilen Hikaye Oyunları

iyi forumlar, en beğendiğiniz; oynadıkça saracak, keşke bitmeseydi dediğiniz oyunlar nelerdir? yeni sistem dizdim bütün oyunları oynatır, önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.
  10. H

MSI B650 Gaming Plus BIOS Güncelleme

hocam yaptım ama açılış 32 saniye yine aynı yani
  11. H

hocam memory try it disabled altındaki ikisi enabled tamam mıdır? memory context restore ve memory changed detect enabled
  12. H

hocam ryzen 7 7800x3d, amd 7900xtx sapphire nitro+ viper 24gb, corsair 6000mhz 32gb sistem bu şekilde 16 saniye çok fazla değil mi bu sistem için, ssd'de 990pro 2tb 7400/6900, yani normalde de 10 saniyeden aşağıda açılmıyor nedir sebebi?
  13. H

https://tr.msi.com/Motherboard/B650-GAMING-PLUS-WIFI/support en üsttekini yükledim. o dediğinizi nasıl ve nereden açacağım?
Geri