X870e wifi kullaniyorum nzxt nin direkt biosu guncelleyip kullandim hic sorun yasamadim. Curve -25 de kullaniyorum mis gibi sorun va cikmadi isilarim cok iyi 23 faz oldugu icin yanma vs cozuleli 1 sene olucak hocam neredeyse
Benim komple beyaz kasanin maliyetini duysan demek ki tarla parasi kazandim dersin bu nasil konu :D karlı satsan bile ayni paraya ayni urunu aliyorsun bu kazanc olmuyor
Kasayı degiş hocam garantiye de verme. 1350 rpm de corsair lianli veya asus marka kaliteliler dönse buz olur içerisi en azindan katki saglar 5-10 derece bu dandik marka kasa ve fanları agzınla üflesen daha fazla hava akışı sağlıyor isterse 50 fan olsun
Pump out olmuş ama buna servis ellemiyor çünkü görüntü alıyoruz diye seni geçiştirmiş zaten ne yazık ki firmalar bu derece teknik analizi bilmeyen veya bilipte işine gelmeyenlerle dolu özellikle A..S markasında yaşadım. Garantinin bitmesini bekledim 6 ay sonra gittim kendim ptm7950 ile degistirdim
Isılar normal bence hiçbir sorun yok. Bu havada kartı servise gönderip iade veya degişim raporu gelsin yenisini alırım ederim mantığı varsa uzak dur derim cunku direkt fatura bedeli uzerinden iade ediyorlar sonra kartsız kaldigina yanarsın. Çünkü kartında sorun yok kasanın fanlarını 200rpm...