Halaskar isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Dolu m2 SSD yi yeni PC ye takmak

Orası öyle de eski pcde modlu skyrim falan vardı. Haftalarca uğraşmak gerekir tekrar kurmak için. En azından şu şekilde aç sonra dosyaları şuraya kopyala sonra format at temiz kurulum yap gibi bir olay örgüsü ile kurtarabileceksem bilmekte fayda var. Zaten işle ilgili belgeler falan da var...
  2. H

Yardım Dolu m2 SSD yi yeni PC ye takmak

İçinde oyun, program, windows vs. kurulu m2 ssd yi (laptopta kullanıyordum) yeni aldığım ve içinde başka bir boş ssd olan masaüstü pcye takarsam kurulu olan programları kullanabilir miyim? veya ne ölçüde bu ssd den faydalanabilirim? Önerileriniz nelerdir? Bu konularda pek bilgim yok ve ilk defa...
  3. H

Stable Diffusion "valueerror: Reference at 'head' does not exist" hatası

Rica ederim ve teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. En azından işe yaradığını öğrenmiş olduk :D
  4. H

Stable Diffusion "valueerror: Reference at 'head' does not exist" hatası

Sırf cevap vermek için üyelik açtım. Belki devamı gelir. :) Ben de aynı hatayı alıyordum. Stable Diffusion da "install from url" bölümünde install dediğimiz zaman hatada dosya uzantısını belirtiyor ya orada benim kurduğum yerin adı "Stable Diffusion Kurulum Dosyaları" idi. "ı" Türkçe karakter...
Geri