Halbrand isimli üyenin son içerikleri

1. H

8.nesil xbox py ye nasıl bağlanır

8.nesil xbox gamepad pc ye nasıl bağlanır.bluetooth 2.4 var ama görmüyor.5.0 mı gerekli kablolu taktığım zamanda görmüyor yada bişeyi eksik yapıyorum..
  2. H

Gamepad Bağlantı Sorunu

Orjinal olmayan ds4 var elimde uzun zamandır sorunsuz bi şekilde kullanıyordum son 2-3 aydır sorun yaşamaya başladım öncelikle r1 basmamaya başladı sonrasnda kendiliğimden düzel di ara ara gidip gelmeye devam etti şimdide x-0 ve üçgen tuşları basmıyor.Ds4 programı vs hepsini denedim.aygıt...
  3. H

Xiaomi Redmi 12C 128 GB 4 GB Ram (Xiaomi Türkiye Garantili) Alınır mı?

Telefon sadece günlük işler için kullanılacak oyun vs yok kamerada çok da önemli değil.5400 tl civarı fiyatı var 2.el kesinlikle düşünmüyorum.5-6 bin civarı önerebileceğiniz başka model var mı?
  4. H

1TB Samsung Taşınabilir HDD'yi PC Görmüyor

1T samsung taşınabilir hdd yi pc görmüyor.Disk yönetiminde gözüküyor ama harf değiştirme vs çözümleri işe yaramadı.Driverlarda güncel samsung drive manager indirip biçimlendirmek zorunda kaldım.2-3 gün sorunsuz kullandım yine aynı şey oldu yine biçimlendirdim.tanımlanayan aygıt olarak...
  5. H

Ekran kartı tavsiye...

0 almayacağm 2.el.
  6. H

Ekran kartı tavsiye...

2000-2500
  7. H

Ekran kartı tavsiye...

Rx6500 gtx 970 hangisini önerirsiniz Msı a320ma pro max anakart Ryzen 3 1300x 16gb ram diğer parçalar bu şekilde 970 1300 lira 6500 2000 civarı..
  8. H

pc kasasında elektrik var!!

Anakart teması yada power arızası değildir dimi çünkü toprak olan oda da denediğimde elekritk yoktu işin garip tarafı 12 yıldır pc yi böyle kullanıyomuşum :D
  9. H

Evde toprak var ama bilgisayarı kullandığım oda da ki prize çekilmemiş.
  10. H

Başlıktada belirttiğim gibi pc kasasısnın metal kısımlarında elektrik var ama sadece kontrol kalemi tutunca anlaşılıyor.Çarpma gibi bi durum söz konusu değil...Dün power değiştirirken yıllar sonra fark etttim prizde toprak yokmuş kasaya elimi tutunca gidiyor elektrik Başka bi prizde deneyince...
  11. H

İphone x ses tuşları sorunu

Telefonla konuşurken ses tuşları çalışmıyor sesi kısıp arttıramıyorum ama hoparlörde konuşurken çalışıyor sorun yazılımsal mı donanımsal mı??
  12. H

8 GB DDR4 Ram önerisi..

Ram yükselteceğim elimde samsung 8gb ddr4 2666 mhz ram var. Anakart msı a320m-a pro nasıl bi ram almam gerekiyor aynı cl değerine sahip ram bulamadım. Cl değerleri farklı olsa sorun olur mu ??
  13. H

Ekrana görüntü gelmiyor.

Ekran kartı da denedim bios pilinide çıkarıp taktım.İşlemci fanını söktüm gayet güzel ısınıyo :)pinleride normal.Zaten pc durduk yere gitti.uzun zamandır aktif olarak kullanıyodum.
  14. H

Ekrana görüntü gelmiyor.

Farklı psu da denedim yine aynı eğer 3 ram aynı anda bozulmadıysa anakart öldü gibi :)Kısa devre vs varsa bi elektronikçi anakartı tamir edebilirmi 15-20 gün sonra yeni kasa gelecek o yüzden yeni anakart almak istemiyorum..
  15. H

Ekrana görüntü gelmiyor.

Başlıktada belirttiğim gibi ekrana görüntü gelmiyor. M5a97 anakart 2X3 ram ramleri 4 slottada tek tek denedim.Tüm fanlar çalışıyor mouse ve klavyeninde ışığı yanıyor.ama ekrana görüntü gelmiyor.Anakartın gümlemiş ihtimali var mı:) yada 3 ram in aynı anda bozulma ihtimali :)
Geri