Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Birkaç hafta önce yeni kasa Asus Rog Strix G16 aldık. Aldığım laptopda Intel Core Ultra 7 255HX işlemci bulunuyor. Laptopum boştayken Sessiz modda ve ekran kartı Optimize Modda yani dahili ekran kartındayken 60 derecelerde geziyor. Bilgisayar pildeyken harici ekran...
Arkadaşlar DLSS desteğine sahip olan tüm oyunlarda otomatikmen RTX desteğinin de var olduğu anlamına mı geliyor? Eğer öyleyse bu durum DLSS 2 için de geçerli mi(yani DLSS 2 varsa RTX desteği de mecburi vardır)? İki soruma da cevap verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar aklıma takılan bir soru var. Şimdi bildiğimiz üzere RTX var, DLSS 2 var ve DLSS 3 var. Peki DLSS 1 ne oluyor. Yani 2000 serisindeki RTX desteği DLSS 1 yerine mi geçiyor? Çünkü 3000 serisi ile DLSS 2'ye atlama yapıldı ve benim kafamı kurcalayan nokta burası. Yardımcı olursanız çok...
Öncelikle Abdullah abiye ve diğer arkadaşlara selamlar. Daha bugün hesap açtım ve bu benim ilk açtığım konu. Umarım yararlı olur. Hayırlısıyla Asus Rog Strix 16 almayı düşünüyorum ve ekran kartı da 4060 olacak. 4060'da bildiğiniz üzere 8 Gb VRAM var ve ekranım da FHD+. Bilgisayarımı uzun yıllar...