halidokatan isimli üyenin son içerikleri

1. halidokatan

Yeni Alınan Sistemde Psu Bağlantısından Ses ve Oyundayken Siyah Çizgiler

Kapalıykende psudan değil o bağlantı kısmından geliyor ses. Açıkkenki coil whine sesine benzer ama kapalıyken gelmesi ne kadar mantıklı bilemiyorum. Daha teslim alalı 24 saat anca oldu sistemi. Yarın sabahtan mağazalarına gidip arıza talebi oluşturacağım muhtemelen, ordanda pazartesi depoya mı...
  2. halidokatan

Yeni Alınan Sistemde Psu Bağlantısından Ses ve Oyundayken Siyah Çizgiler

Herkese iyi sosyaller. Daha dün bu saatlerde Sinerji depodan teslim aldığım sistemimde daha 24 saat yeni dolmuşken bazı sorunlarla karşılaştım ve sorunları videolarda da sizlere sunuyorum. Başta PSU bağlantısında bir ses problemimiz var, dün akşam sistemi ilk çalıştırdığımda da vardı ses ve coil...
  3. halidokatan

Wifi+Bluetooth Adaptör Önerisi

Yeni bir sistem satın aldım ve Wi-Fi+Bluetooth adaptörüne ihtiyacım var. Kasanın arkasında çok yer kaplamayacak şekilde ve uygun fiyatlı ne önerirsiniz? Mümkünse ikisi bir arada olan tek bir adaptör istiyorum.
  4. halidokatan

Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Alınır mı?

Egzoz fan ve PSU ile 9-10 bandını sadece kasaya vermek mantıklı mı? Lian Li'nin bu işin en üst seviyesi olduğunu biliyorum ama sistemi toplam 60-65 bandına toplayacağım. Alternatifi, boyut bakımından da bu kasadaki gibi mini derli toplu görünen kasa ne önerirsiniz.
  5. halidokatan

Hocam stokları sıkıntıda bi ürün zaten hızlı tükenebiliyor, ikinci elde kolay bulabileceğimi sanmıyorum. Dediğim gibi tek endişem fanların rgbsiz olması, birde her psu olmuyormuş sanırım ilk defa sistem topluyorum pek bilgim yok.
  6. halidokatan

Bu kasa alınır mı? Fanları ile beraber geliyor ve ona rağmen fiyatı Lian Li'ye göre uygun. İncehesap'tan sistem toplayacağım, kasa olarak bunu düşünüyorum. Tek kafama takılan kısım fanların RGB'siz olması. Onun dışında her şeyi tamam. İncehesap'tan alabileceğim başka öneriniz varsa öneriye de...
Geri