Ram overclockun amacı maksimum fpsyi yükseltmek değil %1 %0.1leri arttırmak ve gecikmeyi düşürüp daha akıcı olmasını sağlamaktır. Maksimum fps’e katkısı bu...
Hocam 2. Elde 10600k ve 10. Nesil i7 işlemciler 4-7 k arasına bulabiliyorsunuz. Rlinizdeki işlemci ve kartı satarak, ekran kartı bütçesine ekleyip, yeni...
Sen 24 lük olanı sipariş edip oyunlarını oyna şöyle bi keyfine bak oc illaki yapılır acelesi yok ram overclock meşakatlidir. Gevşek hafif bir oc yapayım...
Yılbaşında 2 ay önce 5070li sistemi 40 bine almıştım. Bu fiyatlar benimde canımı çok sıkıyor.
Fiyatlar, rasyonel olmaktan çok uzak. Belki 6 ay sonra bu...
Fikrimi değiştirdim. Ve 24gb olan versiyonu alacağım. Ramlere nasıl oc yapılıyor hiç bilmiyorum ama cl40 yerine cl 38 bile yapabilsem, tamamdır.
Değerli...
İncelemesi varmış 5600 MHz CL 36 yapabiliyor. Uğraşırım alt zamanlamalara da ayar çekerim dersen daha iyi sonuçlar verir. Şahsen ben kapasiteye oynardım.
Böyle bir krizde bunun ilerisi vs falan olmaz. Bakın arkadaşlar bu adamlar “tüketiciler, gamerlar umrumuzda değil” deme ihtimalleri yüksek hiç şaşırmayın...
Yeni kuracağım sistem için ram arayışında bulunmaktayım.
Patriot 16gb rami hali hazırda siparişini verdim.
Fakat 24gb ramleri görünce bi acaba diyorum...
Tamam işte EXPO demek RAM'in BIOS'taki otomatik ayarı demek. Sen şimdi 6000MHz CL30 RAM aldın ama expo açmazsan 4800MHz çalışacak. BIOS girip EXPO aktif...