Kalemi tam boyunu anlayabilin diye koydum malzemesi çok kötü ele otormuyor vida söküp takarken ele oturmadığı için zorluyor alacak arkadaşlar bunları gözünüze koyarak alsın
hocam şişmiş değdiniz mevzu çok yüksek ihtimalle kondansatörden bahsediyorsunuz yani arıza kondansatördeyse bilgisayar prizde 10 15dk durunca kondansatör şarj olur şarj olduktan sonra bilgisayarın tekrar açılabiliyor olması gerekli cam sigorta kullanılır sigorta atarsa bilgisayar tekrar açılmaz...
Merhaba şuan aktif olarak monitörü kullanıyorum alacak arkadaşlar parlaklığı çok düşük pencerenin hemen önünde kullanacaksanız uygun değil parlaklık yetmiyor HDR olayı tamamen hikaye ayrıca tepki süreside bana yüksek geldi cihazım yok test etmedim ayrıca adaptörü 3 yılda bozuldu kondansatör...
Alınmaz hocam aynı kilodayız aldım ve alttın demir münasip bir yerimize batıyor değişimini yaptılar aynı sorun var sattım bende
1760701146
Hatta şöyle görsel atayım 4 5 defada amortisör değişti class 2 yolladılar class 3 yolladılar ensonunda class 4 yolladılar o bile 2 defa değişti oturunca...