halilbaskan33 isimli üyenin son içerikleri

1. halilbaskan33

AMD Radeon Rx5700 Takılma Sorunu

Arkadaşlar rx5700 ekran kartım var yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum hiç açıp macun yenilemedim oyun esnasında bu değerlere ulaşıyor 1 saniyeliğine takılıyor DZZZT Ses geliyor sonra devam ama bu aralar çok sık yapıyor Amd software dan voltaj ı düşürdüm sorun devam ediyor Masaüstünde boşta iken bile...
  2. halilbaskan33

Çözüldü✓ Darmo Shark M3 V2 Sorunu

yeni güncel versiyonu böyleymiş
  3. halilbaskan33

ilginç gerçekten benimkininde yan tarafında darmoshark yazıyor
  4. halilbaskan33

Bu şekilde arkası rgb felan yok tekerleğin orada nokta kadar bisey var o
  5. halilbaskan33

eyw reisim çok sağol Logo felan umrumda değil zaten elimi koyuyorum oraya görsem ne görmesem ne mouse bozuk çıktı sandım
  6. halilbaskan33

bir de hocam cs valo felan oynuyorum 8k hz çok bi fark yaratır mı yani 1k da yeterli diyorlar
  7. halilbaskan33

Dostum çok teşekkür ederim şimdi test ettim orada 7350 hz felan gördü
  8. halilbaskan33

link varmı uygulamanın 1789151978 uygulama linkini atarmısın arkası düz bildiğin logo felan yok resmini atabilirim
  9. halilbaskan33

Buradaki bir çok kişinin tavsiyesi üzerine Darmo Shark m3 v2 aldım bugün geldi paketi açtım Mouse un tanıtımlarda gösterilen arkasındaki logosu yok dümdüz siyah arkası . Ardından Mouse Hz testi yaptığımda en fazla 2500 hz i gördüm 8000 hz görmüyor problem bende mi mouse bana bi garip geldi iade...
  10. halilbaskan33

3000 E Kadar Mouse Ariyorum

19 cm uzunluk 11 cm genişlik var
  11. halilbaskan33

hocam yüzük parmağım ağrı yapıyor bu avuç içini doldururmu
  12. halilbaskan33

Hangi modeli hocam
  13. halilbaskan33

Arkadaşlar sağ elimin yüzük parmağı cs - valo oynarken ağrıyor kasılıyor şuan kullandığım mouse Razer Viper Mini 3000 k ya kadar bütçe var
  14. halilbaskan33

Islemcı Sogutucu Onerısı

Dostum geldi işlemci soğutucu kurdum şu an boştaki sıcaklığı bu şekilde dün akşam kurdum mx-4 Termal macun var işlemci ryzen 7 9800x3d
  15. halilbaskan33

Islemcı Sogutucu Onerısı

Hocam kule tipi aldım şuan bi denicem böyle ileride lazim olursa sıvı soğutmaya geçeceğim
Geri