Direkt Steam'de kullanılabilecek bir keyse olur tabi. Nvidia key için dedim ben. Dikkatli olunmalı. Vatan bana Nvidia key verdi mesela. Kodu Nvidia App'e ekledikten sonra uygulama Steam'e kendi ekledi oyunu.
Bu imkansız, dolandırılmayın. Resident Evil Requiem key başka bilgisayarda ve donanımda kullanılamaz. Sadece Nvidia App üzerinden ve donanıma daha önce key kullanılmamış 5070 üzeri kart takılı ise kullanılabiliyor. Key kullanılmış kart başka donanıma takılıp başka hesaba giriş yapsa bile yeni...
2 Martta aldığım ekran kartı için Hepsiburada'ya talepte bulundum "Sapphire RX9070 XT Pure Amd 16GB 256BIT GDDR6 Ekran Kartı 11348-02-20G ürününüz için oluşturduğunuz hediye ürün talebinizi kontrol ettiğimde koşullar uymaması sebebiyle reddedildiğini gördüm." bu şekilde dönüş aldım.
Bana da yeni gönderildi kod ancak ekran kartını bilgisayara takmadan kodu aktif edemiyorum. Nvidia.app'e verdim kodu "Donanımınız bu kampanya için gereksinimleri karşılamıyor. Talebi yalnızca uygun bir ekran kartı takılıysa gönderebilirsiniz." hatası veriyor. RTX3060 olan laptopumda denedim gene...
MSI'a şöyle bir not düşülmüş.
"Sağlam elektrik performansı, ancak kötü ayarlanmış koruma sistemleri, vasat geçici tepki ve düşük kaliteli fan nedeniyle hayal kırıklığı yaratıyor. "
Buda Thermaltake
https://share.google/aimode/0avbKjYIewpdAGnGD - Google AI MSI diyor. İptal ettim siparişi ama...
Ahh nalet kablo uçları neden siyah ki. Neyse buna takılmayacağım. Hocam artılarını yazarsanız siparişi iptal edip bununla sipariş vereceğim. Thermaltake ile neler kaybediyorum?
Hangisini önerirsiniz hocam.
https://www.vatanbilgisayar.com/guc-kaynaklari-power/?opf=p22289,p22290&srt=UP
Beyaz hastalığım var ama benim ve şu siyah kablolar bana çok batıyor.
Aslında anakartım kablosuz model sadece 2x8pin beyaz kabloda işimi görür ama güvenip alamadım biryerden.
(Ekran...
Sizce mantıklı bir alışveriş mi arkadaşlar? Kendim için aldım.
THERMALTAKE TOUGHPOWER GT SNOW 850W GOLD 80PLUS FULL MODÜLER BEYAZ GÜÇ KAYNAĞI
INNO3D GeForce RTX 5070 TI X3 OC 16GB GDDR7 256Bit DLSS 4 Ekran Kartı
Çok teşekkür ederim öneri için ama bütçem kalmadı maalesef, garanti süreciyle uğraşacağım mecbur. Satıcının da fatura kesmediğini fark ettim. Hepsiburada üzerinden fatura talebinde bulundum bekliyorum.
Bilemedim, PSU konusunda biraz cahilim. Eski PSU yeni donanımlar ile uyumsuzluk yapıp eksik güç verir bozar gibi kafada kurdum, bilenlere sormak istedim.
Arkadaşlar kasım indirimlerinden itibaren bilgisayar dizmeye başlamıştım. Geçen ay tamamladım ancak SSD (Verbatim Vi5000 1TB M.2) bozuldu. Bir sabah bilgisayarı başlattım ve SSD gözükmüyor Windows yüklenmiyordu. Elektrik kesintisi olmadı ve UPS var. Ancak bilgisayarı kullanırken ani takılmalar...