halilbll isimli üyenin son içerikleri

1. H

Çözüldü✓ 7800XT 9700X oyun oynarken donup siyah ekran veriyor

MPO (multi plane overlay) ve discord donanım ivmesini kapatınca düzeldi, donanım ivmesi gibi şeyler google chrome ve opera gibi browserlarda da açık olabilir.
  2. H

Çözüldü✓ 7800XT 9700X oyun oynarken donup siyah ekran veriyor

Sistem bu, oyun oynarken donup sonra siyah ekranda kalıyor sonda oyun kapanıyor ayrıca radeon software'da kapanıyor. Pc parçaları ısınmıyor maksimum ekran kartı 80 81 dereceyi görüyor o zaman fan %100 oluyor zaten. Bazen oyunu açar açmaz çöktüğü oluyor. PSU 750W Denediklerim; overclock kapatmak...
  3. H

Çözüldü✓ Windows Başlangıç Seçenekleri Sorunu

format ekranında sildim format atmadan, birer tane bıraktım, ama hala gösteriyor. ayrıca ayrılmamış alanı SSD ye ekleyemiyorum olmazsa format deneyeceğim
  4. H

Çözüldü✓ Windows Başlangıç Seçenekleri Sorunu

Windowsu açarken seçenek çıkıyor normalde birden fazla windows kuruluysa geliyo diye biliyorum, üstteki seçeneği seçtiğimde normal açılıyor, disk yönetimi ekranında 4er tane kurtarma bölümü ve diğer bölümlardan bulunuyor bunların gereksiz olanlarını kaldırıp hızlı başlamasını nasıl sağlarım...
  5. H

Çözüldü✓ Toplama Bilgisayar için Kasa Önerisi

Sıvı soğutma eklenebiliyor mu ayrıntı görmediğim için sormak istedim. çok bilgim yok kasalar hakkında.
  6. H

Çözüldü✓ Toplama Bilgisayar için Kasa Önerisi

merhaba toplamak istediğim sistemin bileşenleri; İşlemci: Ryzen 5 7600 İşlemci Soğutucusu: ID cooling Frozn a410 Black Anakart: B650M mATX Ram: G skill Flare x5 2x16gb 6000 mhz cl32 Ekran Kartı: 7700xt 12 gb Psu: Msi mag 750GF m2 SSD: Kingston 1TB KC3000 (bende mevcut) Kasa: Bu bileşenlerin...
Geri