Merhaba dostlarım dediğim gibi PC açılıyor ama monitöre hiç bişey gelmiyor siyah ekran yani dün sabahleyin giriyorum sorun yoktu ama arkadaşa SSD verdim sonra olmadı geldim PC ye taktım ilk açma tuşuna bastığımda açılıp kapanıyodu sonra fişi çektim geri taktım sadece açıldı ekran kartını söktüm...
Merhaba dostlar eski SSD im kioxia 256gb bu SSD bana yetmiyordu yeni SSD ye geçmem lazım 1k civarı bide eski SSD deki win 10 ve bios ları direk bu SSD ye yükleyebilir kiyim
bütçem gerçekten sıkıntı biraz daha çıkamam genellikle valorant bannerlord tarzı oyunlar oynuyorum vievsonic in şu monitörünü buldum alınır mı https://www.pttavm.com/viewsonic-vx2418c-23.6%22-1ms-165hz-2x-hdmi-dp-freesync-premium-curve-gaming-monit%C3%B6r-p-1029617559
Herkese merhaba dostlarım ilk masaüstü bilgisayarı mı aldım ama bunu TV ye bağlamam gerek geçici olarak ama hiçbir kablodan anlamıyorum PC ekran kartlı hdmı kablosuyla bağlayabilir miyim monitör alana kadar
Herkeze merhaba dostlarım ilk toplama PC mı aldım artık bı tek PSU kaldı fakat bütçeden tasaruf edip 240gb sıfır sata SSD aldım ama pişman oldum zaten GTA 5 120gb olduğu için 240gb yetmez o yüzden bu SSD yı satıp 1tb M2 ssd almam lazım yardım edebilir misiniz