halilkagan. isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yardım Ekran kartımda bi sorun oluştu yardım ederseniz sevinirim

Ekran kartımda bi sorun oluştu emin olmamakla beraber 40 dereceyi geçince kasmaya bi anda kullanım %100 oluyor teknik servise başvurmalımımıyım yoksa virüşmu yedim format attım bilgisayara Ama programları sil yaptım sadece
  2. H

Yardım Ekran kartı boştayken bir anda kullanım 100 oluyor fps

ısım değerleri normal günce driverlar var
  3. H

En mantıklı 4070ti hazır sistem şuan nedir ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/366616/enzo-4070ti-amd-ryzen-5-7600-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-ti-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Bu var ama ana kartı bir üstüne çıkararısan iyi olur bi gözden geçir derim
  4. H

2 adet sistem arası da kaldım bana yardım edebilicek birileri varmı (acil değil)

Evet şu anda bütçe biraz dar olduğu icin monitör biraz kötü olucak ama sonra yeni bir monitör de almayı düsünüyorum arami de 16 single yapıp sonra aynsidan bir tane daha alamyı planlıyorum İşlemciyide değistirceğim için sıvı soğutucu alıyim dedim
  5. H

2 adet sistem arası da kaldım bana yardım edebilicek birileri varmı (acil değil)

Öncelikle merhaba bu benim ilk bilgisayarım olucak Allah nasip ederse biraz kendim biraz babam yardım etti ve 2 sitemden birisini seçicem hangisi daha iyidir değildir birisi bana yardım ederse sevinirim 1.sistem gaming.gen.tr den 4070ti asus ekran kartı...
Geri