Halily isimli üyenin son içerikleri

1. H

Yeni Projem – Dovizgrafikleri.Com Hakkında Görüşleriniz

http://dovizgrafikleri.com/
  2. H

Yeni Projem – Dovizgrafikleri.Com Hakkında Görüşleriniz

Selam arkadaşlar, Yeni yayına aldığım dovizgrafikleri.com projesi var. Canlı döviz, altın, gümüş grafikleri ve fiyat alarm sistemi üzerine geliştirme devam ediyor. Domain .com uzantılı ve finans odaklı. Sizce Türkiye’de böyle bir domainin yatırım/değer açısından potansiyeli nedir?Proje...
  3. H

Xbox Series S 120hz'de Cod Xbox Pano Kararması - İade Etmeli Miyim?

Selamlar DonanımArşivi ailesi, Henüz 2 gün önce ikinci el bir Xbox Series S satın aldım. Bugün de sıfır, kaliteli bir HDMI 2.1 kablo alıp Samsung Q70T televizyonumun HDMI 4 portuna taktım. Yaşadığım İlginç Sorun: Cihaz 4K 120Hz modunda çalışıyor. Oyunun içinde (maç esnasında) hiçbir kararma...
  4. H

Sisteme görüntü gelmiyor

8+6 evet 1736808774 Tam olarak 8+6 var ekran kartimda
  5. H

Sisteme görüntü gelmiyor

Sabah denedim olmadı fakat yine deneyim olmayacak
  6. H

Sisteme görüntü gelmiyor

foto ekte olarak gönderiyorum
  7. H

Sisteme görüntü gelmiyor

evet eminim 1736807580 ekran kartı en az 600 watt istiyor ondan olabilir mi
  8. H

Sisteme görüntü gelmiyor

Yeni ekran kartı aldim Letgo'dan almadan önce test ettim çalışıyordu sonra kendi kasama taktım voruntu gelmiyor neden? PSU 550 wat olduğu için besleyemiyor ondan olabilir mi? Ryzen 5 5600 Xfx Rx5700xt 8gb 8x2 16GB Ram MSI MAG A550BN 550W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI MSI A520M PRO Amd A520 Soket...
  9. H

İntel arc a750 alınır mı?

5500
  10. H

İntel arc a750 alınır mı?

Sahibinden ikinci el Intel Arc A750 almayı düşünüyorum, sizce nasıl?
  11. H

Xbox'ta cod directx hatası

bugün call of duty modern warfare 3 indirdim. fakaat oyuna girerken directx hatası veriyor
  12. H

İkinci el gtx 1070 furmark test sonucu

1,5 hafta önce Sahibinden'den aldığım GTX 1070 8 Gb ekran kartını test ettim. dün termal macunu sürdüm. Test fotoğrafı ekte yer almaktadır.
  13. H

Battlefield 1 üst sağ fps ve derece sonucu

Ekran kartı fazla sıcak 1735143538 Kasa havalandirmasi çok iyi sogutuyor
  14. H

Battlefield 1 üst sağ fps ve derece sonucu

Merhaba, iki gün önce Sahibinden'den ikinci el Asus Strix GTX 1070 8 GB aldım. Sonuçları sizlerle paylaşmak istedim. Sonuçlar nasıl? İşte sistem özelliklerim: Ryzen 5 5600 16 GB RAM (8x2 3200 MHz) Asus Strix GTX 1070 8 GB
Geri