halisefekk isimli üyenin son içerikleri

1. H

PC DEN GELEN SES/TITRESIM

Merhaba abiler. incehesaptan hazir sistem aldim ve daha 1 yil bile olmadi pc yi aldigimdan beri gelen bir ses var buraya videoyu koyamadim ama bu ses fan sesi gibi ama tam emin degilim ve bu bazenleri oyle bi seviyeye cikiyoki masayi hafif bir titretiyo bazen cok uzun bazen cok kisa bazen ardi...
  2. H

🛑Yeni alinan hazir sistemde yapilmasi gerekenler🛑

hocam 1 de olmadi 2 de olmadi hadi 3te de olmadi 4-5te de sikinti olmaz mi
  3. H

tam olarak bu hocam
  4. H

prizim topraklamali mi bilmiyorum psu kasanin kendi psu su Msi mag 750w gorunen kisimda sadece mag yaziyor daha yeni aldigim icin sistemi suan cok stresteyim 🙄
  5. H

tesekkur ederim ek olarak tam suan disardayim oyun yuklenirken elektrikler gitmis pc acikti akim korumali priz vs yok herhangi bir sikinti olur mu umarim olmaz ve akim korumali priz tarzi elektrik kesintilerinden sikinti yasamamam icin ne onerirsiniz ups haric o cok pahali🤗
  6. H

Merhabalar oncelikle degerli yorumlariniz icin tesekkurler. Yeni bir hazir sistem aldim(r5 7600+5070) Ram mHz yukselttim onun disinda yapmam gereken pc yi tam anlamiyla kullanmak icin guzel performans iyi oyun deneyimi yasamak icin baska hangi ayarlari yapmami onerirsiniz?
  7. H

✅Guzel gozuken bir sistem buldum fikirleriniz?

bundan once bende gaminggendeki o sistemw bakiyodum ama bilindik marka olmasi sivi sogutma olmasi icimi rahatlatiyor acikcasi 1754063094 ama takilan bilesenlerin markalari kafami kurcaloyoe
  8. H

✅Guzel gozuken bir sistem buldum fikirleriniz?

https://www.incehesap.com/orion-nexus-tavsiye-sistem-fiyati-81080/?hsu=2270783,2363479,2270789,2270792,2270795,2270801,2270804&utm_source=sosyalmedya&utm_medium=cpc&utm_campaign=OF+-+YK+-+Y%C4%B1ld%C4%B1z+%C3%9Cr%C3%BCnler+-+Katalog+-+Haz%C4%B1r+Sistem&utm_content=Instagram_Feed&utm_id=1202127773...
  9. H

🛑52-53k fiyat bandinda en iyi sistem🛑

2k 260hz monitorum var genelde cs2 oynancak isinma sorunu istemiyorum al kardesim bunu kafan rahat arkana bakmadan senelerce kullan diceginiz sistemleri bekliyorum
  10. H

Sistem Önerileri lutfen

nasil yani
  11. H

Sistem Önerileri lutfen

bu sistemi almayi dusunuyorum -islemci ekran kartini karsilar mi -2k 260hz monitorum var -islemci cok isinir mi -sogutma olarak ne koyabilirim -hicbir seye ellemeden oldugu gibi siparis versem sikinti yasar miyim cevaplarsaniz cok sevinirim aklim kurcalaniyor...
  12. H

Yardım Monitorde darbogaz oluyor mu

r5 7500f+9070xt sistem almayi dusunuyorum bu sisteme monitor olarak sizce 260hz 2k asus monitor mu yoksa 1920x1080 310hz aoc monitor mu almaliyim sistem guclu oldugundan 2knin altinda darbogaz yapar diye bir duyum aldim boyle bir sey dogru mu?
  13. H

Hangisini almaliyim inan bilmiyorum

hocam bi diger secenek olarakta aklimda bu vardi bunun 3fanli 5070 palit secenegi var suan fakat guvenemiyorum palit diye ama sivi sogutucusu 32gb i var bilemiyorum acikcasi
  14. H

Hangisini almaliyim inan bilmiyorum

iki tane arasinda kaldigim sistem var 5070li sistemde islemci 7600x ve onu alirsam sogutma eklemem gerekiyo diye dusunuyorum oyle olursa da butcemi asicak size birakiyorum seciminizi yorumunuzu yapin lutfen...
Geri