halitcan Polat isimli üyenin son içerikleri

1. H

Sultan papağanı yaşını öğrenmek istiyorum

Merhaba , 1 hafta önce petshoptan sultan papağanı aldım ve yaşını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
  2. H

Rx580 nitro ekran kartı sorunu

Merhaba öncelikle 1 ay önce yeni ekran kartı aldım rx580 nitro 4 gb 256 bit ve kasamda 550 walt power suply var aldığım bilgisayarcı kartı alırken bu kart nitro modeli olduğu için fazla güç gerekiyor dedi 600 walt suply önerdi neyse ekran kartını aldım bazı oyunlarda oynarken aniden ekran...
  3. H

Rx580 hız aşırtma gpu sonrası görüntü gelmiyor

Bunu güç kaynağını kapatıpmı yapayım yoksa normal pc kapalıyken mi
  4. H

Rx580 hız aşırtma gpu sonrası görüntü gelmiyor

Merhaba arkadaşlar dün yeni ekran kartı aldım rx580 nitro modeli takdim çalıştırdım herhangi bir sorun yoktu driver falan kurdum amd nin kendi uygulamasına girdim hız aşırtma gpu diye bişey vardı ona tıkladım sonrasında ekran gitti görüntü gelmiyor bunun çözümü nedir
  5. H

Rx570 ekran kartı fanı

Yaptım olmadı driverler güncel normalde fan hızı 2400 lerde birşeydi şimdi 900 ün üstüne çıkmıyor ve ses geliyor
  6. H

Rx570 ekran kartı fanı

Arkadaşlar merhaba ben cs go oynuyordum 1 saat falandır sonra birden ekran gitti geldi bişey oldu ekran kartı normalde hiç ses çıkarmazdı ama ekran gitti geldiği zaman 80 derece olmuştu fan hızı yavaşlamıştı ve çok ses çıkarmaya başladı bunun sorunu nedir ?
Geri