halitdmr05 isimli üyenin son içerikleri

1. H

5600MHz anakarta 6000MHz RAM takılır mı?

Başlıkta da yazdığı üzere i514400F işlemci alacağım ana kartımda H610M RAM'leri 200 lira daha verip 6000 MHz yapmak istiyorum ama sıkıntı çıkar diye korkuyorum.( normalde alacağım RAM 5200 MHz ana kartım 5600MHz destekliyor bende dedimki 6000 MHz alayım 5600 MHz'de çalışsa bile 400 MHz kardır...
  2. H

Vento PSU mu yoksa Cougar mı? ya da başka bir PSU mu?

tamamdır ben modeli öğrenmeye çalışacağım size özelden mesaj yazacağım yardımınız için çok teşekkürler bu arefe gününde bir kardeşinizin hayaline destek oluyorsunuz <3
  3. H

Attığım fotoğrafta 500 tl farkla biftenixin bir modeli var işaretlemedim ama şuan siz önerince bir dikkatimi çekti ama biraz ucuz geldi ventonun 750 wattlık modeli 1000 tl fark iken bitfenixinki dediğim gibi 500 lira sizce sırf 750 watt yapıcam diye bitfenix almam sizce mantıklı olur mu?
  4. H

Biraz sıkboğaz ettim özür dilerim. Benim 7700 xt vs 7500fli sistemim kaç watt harcar 650 watt yeterli olur mu? eğer olmaz derseniz bitfenixin modelini öğrenicem ve onun 750sini alıcam eğer 650 yeter derseniz vento vs caugro arasından birini seçeceğim
  5. H

bana o modelleri söyleme şansın var mı? ben onları arayıp bilgi almaya çalışayım onlar aramıştı beni sepete ekleyince bir sorunuz var mı diye
  6. H

bitfenix nasıl olur peki hocam
  7. H

Kasanın kaliteli olmasının önemi tam olarak ne? birde 650 watt yeterli olur mu 7500f ve radeon 7700 xt var
  8. H

hazır sistem olduğu için öyle bir tercih yok maalesef.Kafama şey de takıldı 650 watt yeter mi? Toplayacağım sistem 7500f ve 7700xt
  9. H

Arkadaşlar yeni bilgisayar alacağım benim için çok önemli. Bu PSU bilgisayar için çok önemliymiş çok araştırdım ama kesin bir sonuç alamadım toplayacağım sistem 34k falan ediyor bütçemi aşmasına rağmen zorlayarak alacağım onun için fiyatıda önemli ama kalitelide olması lazım siz bu...
  10. H

7700XTLİ SİSTEM KARŞILAŞTIRMASI

İşlemci fanı olarak Gamepower nebula veriyorlar bunun kötü olduğunu düşünüyorum internette öyle görünüyor 7500f'in çok ısındığını söylüyorlar bu doğru mu? ona göre birde soğutucuya ekstra para harcamam gerekecek
  11. H

Neden Powercolor almazdınız?
  12. H

Merhaba yakın bir zamanda bilgisayar alacağım oyun odaklı olacak iki adet güzel sistem buldum bunlardan hangisi almalıyım diye size sormak istiyorum 1. sistem 32.600 TL 2. sistem 34.200 TL normalde bütçemi aşıyor 2. sistem ama 7500f ve gigabyte yapmak için aşmama gerek var mı? powercolor...
Top Bottom