halitemirdus isimli üyenin son içerikleri

1. H

Ps 5 slim m2 ssd önerisi

merhabalar ps slim için m2 ssd arıyorum bütçe sınırı yok öneriler için teşekkürler
  2. H

PS portal 100 mbps yeterlimi

aynı seviyelerde bazen 98 95 seviyelerine düşüyor ama genel olarak stabil 100
  3. H

PS portal 100 mbps yeterlimi

Merhabalar 100 mbps fiber internet kullanıyorum PS 5 de PS portal kullanmak istiyorum ama bazı okuduklarıma göre yüksek bir internet gerekiyormuş kullananlar bilgi verebilirmi 100 mbps de sorun yaşarmıyım
  4. H

E-mon rigby çocuk kilidi nasıl kapatılır

Merhaba e-mon rigby motourm var çocuk kilid için kablo hangisi rengi nedir bilenler söyleyebilirmi
  5. H

Öneri Strong marka 700w 80+ PSU alınır mı?

Hocam pek bilemedim ama bilinmedik bi marka her şey olabilir
  6. H

14900 K + 4080 super darboğaz yaparmı

evet doğru amd daha iyi 3d çıkarınca ciddi fark açtı
  7. H

yok asus z690 anakartım var
  8. H

Beyler 14900 k işlemciye 4080 süper darboğaz yaparmı hem 1080 p hemde 4 k da amd daha iyi biliyorum ama anakartım 12 . nesil işlemciler çıktığında almıştım değiştirmeyide düşünmüyorum yardım ederseniz sevinirim
  9. H

hangisini almalıyım?

2. Si daha iyi gibi geldi bana ama hiç kullanmadım bilmiyorum varsa testlerine bir bak
  10. H

yeni klavye alıcağım klavye önerisi

arkadaşlar bildiğiniz güzel %60 blue switch klavye önerisi istiyorum
  11. H

Çözüldü✓ Sistemim uyumlu mu??

Knk ben kendim kullandım PSU ya fazla bütçe ayırmamıştım ve rampage PSU aldım rdr 2 oynarken patladı ve tüm sistemi yaktı 32000 verdiğim ekran kartı fln çöp olmuştu
  12. H

Lian Li O11 dynamic EVO Fanlı Yapıdamı Geliyor yoksa ek olarak almammı gerek

Lian Li O11 dynamic EVO Fanlı Yapıdamı Geliyor yoksa ek olarak almammı gerek
  13. H

Üst seviye sistem toplucam psu yetermi?

soğutucu nzxt kraken z73 olacak onun sıcak tutacağı işlemci yok soğutucu yurt dışından geldi geri kalan parçalar yur içinnden gelecek
  14. H

Üst seviye sistem toplucam psu yetermi?

teşekkürler daha almamıştım o zaman 14. nesile yöneleyim
Geri