halitkarakurt isimli üyenin son içerikleri

1. H

Süpereonline fiber internette 15 mbit hız sınırlanması?

Merhaba süperonline fiber internet aldım ve internet fiber kablo ile geldiği için 15 mbit hızın üstüne çıkılmıyor diyolar bu gerçekmi? ayrıca fiber kablo ile normal kablo ile gelmesinin ne farkı var normal kabloya dönüp daha hızılı internet paketlerine geçmem matıklımı?
  2. H

Hdmi to vga dönüştürücülerde görüntü kalitesi düşermi?

Merhaba erkan kartımda html girişi monitörde vga girişi var ve hdmi to vga dönüşü almayı düşünüyorum acaba kalitede kayıp olurmu?
  3. H

Eski anakarta RX 460 oem takılırmı?

Merhaba anakart olarak ESC h61h2-m2 kullanıyorum ve rx 460 oem almayı düşünüyorum acaba anakart ile ekran kartı uyumlu mudur? Anakart : PCI Express x16 Gen2.0 slot
  4. H

Gamepower Warlock vs Rush Paladın Rk910

Arkadaşlar merhaba, 200-250tl arasında klavye almayı düşünüyorum 2 klavye arasında kaldım hangisini almalıyım rush rk910 metal kasa tamamen rgb, gamepowe warlock plastik rgb değil rush markasına güvenebilirmiyim
  5. H

İsteğe Bağlı HDD'yi Devre Dışı Nasıl Bırakılır?

Denedim onu fakat 0 yok Hiçbir Zaman ve 1 seçenekleri var
  6. H

İsteğe Bağlı HDD'yi Devre Dışı Nasıl Bırakılır?

Arkadaşlar merhaba laptop kullanıyorum ve depolama olarak SSD, HDD kullanmaktayım. SSD ve HDD aynı anda çalıştıkları zaman bilgisayarımı çok yavaşlatıyor HDD çıkardığım zaman bilgisayarım hızlanıyor, fakat HDD'yi çıkarmak için bilgisayarın içini açmak zorunda kalıyorum ve bu içi çok zaman...
  7. H

Gtx 1650 Super-VS-Rx 580 , Hangisini almalıyım ?

Merhaba hangi ekran kartını tercih etmeliyim?
  8. H

İşlemci Kapanma Sıcaklığını Nasıl Değiştirebilirim?

Cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.
  9. H

İşlemci Kapanma Sıcaklığını Nasıl Değiştirebilirim?

Laptop kullanıyorum ve bazen bilgisayara fazla yüklendiğimde bilgisayar kendini korumak için kapatıyor, Acaba Bilgisayarın kapanma sıcaklığını örneğin 90 derecede kapanıyorsa ben 100 derecede kapanmasını sağlayabilirmiyim?
  10. H

100 TL mouse önerir misiniz?

GamePower ursa v2 efsane bir mouse ben kulanıyorum ve çok memnunum
  11. H

Xeon E5450 RX 470'i Overclock ile besleyebilir mi?

Bence gerek yok
  12. H

Toplama bilgisayar çekilişi ne zaman açıklanacak?

Toplama bilgisayar çekilişi ne zaman açıklanacak? Bilgisi olan yanıt verirse çok mutlu olurum
  13. H

donanım arşivin kulandığı hosting şirketi?

Merhabalar, Donanım arşivin formun kulandığı yazılım xenforo ve en düşük paketi 160$ ama formun kulandığı hosting şirketini bulamadım lütfen yardım edebilirmisiniz
  14. H

Güvenli Bitcoin siteleri

Merhaba yurt içi ve dışına satış yapmaktayım fakat yurt dışına satış yaparken paypal olmadığı için ödeme almak sıkıntı oluyor acaba bildiğiniz güvenilir bitcoin siteleri varmı?
Geri