Merhaba süperonline fiber internet aldım ve internet fiber kablo ile geldiği için 15 mbit hızın üstüne çıkılmıyor diyolar bu gerçekmi?
ayrıca fiber kablo ile normal kablo ile gelmesinin ne farkı var normal kabloya dönüp daha hızılı internet paketlerine geçmem matıklımı?
Arkadaşlar merhaba laptop kullanıyorum ve depolama olarak SSD, HDD kullanmaktayım. SSD ve HDD aynı anda çalıştıkları zaman bilgisayarımı çok yavaşlatıyor HDD çıkardığım zaman bilgisayarım hızlanıyor, fakat HDD'yi çıkarmak için bilgisayarın içini açmak zorunda kalıyorum ve bu içi çok zaman...
Laptop kullanıyorum ve bazen bilgisayara fazla yüklendiğimde bilgisayar kendini korumak için kapatıyor, Acaba Bilgisayarın kapanma sıcaklığını örneğin 90 derecede kapanıyorsa ben 100 derecede kapanmasını sağlayabilirmiyim?
Merhabalar,
Donanım arşivin formun kulandığı yazılım xenforo ve en düşük paketi 160$ ama formun kulandığı hosting şirketini bulamadım lütfen yardım edebilirmisiniz
Merhaba yurt içi ve dışına satış yapmaktayım fakat yurt dışına satış yaparken paypal olmadığı için ödeme almak sıkıntı oluyor acaba bildiğiniz güvenilir bitcoin siteleri varmı?