Halmarr isimli üyenin son içerikleri

1. H

Öneri Attack Shark R85 HE alınır mı

Arkadaşlar bu klavye şuan iyi bir fiyatta klavye ihtiyacım var ve ya bunu yada aula r87 pro alıcam sizce r85 he alınır mı
  2. H

2500-3000 arası klavye önerileriniz nedir

o zaman şu son soruyu soruyorum hocam artık birini alıp geçicem kb904l mi aula f87 pro mu alayım sence online değil hikaye ağırlıklı oyunlar oynuyorum hissiyat ve kalite ve ses önemli benim için
  3. H

hocam kb904l kullandığın gözüküyor altta da nasıl klavye bi ara o klavyeyi de baya bir düşündüm ama galiba bir kaç sorunu varmış doğru mudur
  4. H

çok teşekkürler burdanda bir kaç klavye takıldı gözüme araştırıp ona göre bir klavye seçiyim o zaman
  5. H

hocam bütçe 2800 civarı klavyeyi hepsiburadan alıcaktım orda 2600 link bu : https://www.hepsiburada.com/aula-f87-pro-mekanik-rgb-tkl-graywood-v4-switch-kablosuz-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-p-HBCV0000AA7ODO?magaza=Teknostore
  6. H

hocam bende klavye alıcam ve bu konuda bir tık kararsız kaldım sen galiba klavyelerden anlıyorsun sence aula f87 pro alınır mı 75lik bir klavye alıcamda veya bu fiyata bildiğin daha iyi bir klavye var mı 75lik
  7. H

Öneri Klavye önerisine ihtiyacım var bütçe 3000'tl

Hocam aula f87 pro hakkında düşünceler nedir bendede aynı bütçe var ve çok kararsız kaldım tam bu tip bir klavye arıyorum manyetik mekanik fark etmez hissiyatı iyi olsun ve her türlü oyun oynarım 1774366313 bir de aula f75e baktım ama bi alt modeli galiba aynı fiyata kafayı yicem bulamıyorum...
  8. H

Yardım Aula F87 PRO alınır mı

Arkadaşlar acil klavye ihtiyacım var bütçem bu civarda (2700) tl civarı sizce alınır mı bu klavye veya bu fiyata daha iyi dediğiniz bir klavye var mı
  9. H

Yardım 2700 TL klavye önerisi

Klavye alıcam fakat çok fazla seçenek var ve ben hiçbir şey anlamıyorum düz bir oyuncuyum hikayeli, online her tarz oyun oynarım şuan aklımda şu 3 klavye var bunlar arasından yada daha iyi bir öneriniz var mıdır %60 klavye olmasında en azından şu f1 f2 ler falan olsun yani xd [H3...
  10. H

Klavye önerisi bütçe 2800

Klavye alıcam fakat çok fazla seçenek var ve ben hiçbir şey anlamıyorum düz bir oyuncuyum hikayeli, online her tarz oyun oynarım şuan aklımda şu 3 klavye var bunlar arasından yada daha iyi bir öneriniz var mıdır %60 klavye olmasında en azından şu f1 f2 ler falan olsun yani xd [H3...
  11. H

Yardım Bilgisayarda esc tuşu çalışıyor ama çalışmıyor

Klavyemde esc tuşum shift esc gibi veya ctrl esc gibi komutları yerine getiriyor fakat direkt esc olarak bastığım zaman çalışmıyor çoğu oyunda esc tuşu kullanıldığından dolayı bu artık bana zulüm oldu çözümünüde bulamadım yardım eder misiniz bu arada başka bir klavye bağladım ondada çalışmıyor...
  12. H

RTX 4080 Ryzen 7 7800X3D sistemim nasıl

hocam şu kara cuma indirimlerini bekliyorum belki düşmeyip 9800x3d ye çıkarabilirim aradaki fark çok olmaz ise 1732790756 hocam bir ton test izledim bir ton pcci izedim ve haklıymışsın 9700x e düştüm
  13. H

ekran kartından düştüm fakat palit almıştım galax almamı mı tavsiye edersiniz
  14. H

hocam bazı oyunlarda dediğin gibi başa baş bir ekran kartı ama bazı oyunlarda 20-30 fpse kadar fark ediyo he 6bin lira o fark için az mı çokta az sayılmaz
  15. H

doğru diyosunuz hocam zaten 4080deki 16gbvram 2 yıla yetersiz kalır. benim duyduklarıma ve okuduklarıma göre nisanda mayısta çıkcak deniliyo yeni seri ekran kartları. hiç olmadı 4080 i satıp ilerde üzerine koyup 5080 alabilirim hocam işlemcim galiba yeterli olur 5080ede 1732701443 hocam bütün...
Geri