merhaba arkadaşlar kulaklığım oyundayken bi anda kapandı sanırım şarjı komple bitti 10 dakka once low battery diyordu kabloya takıyorum uzun yeşil ışık yanıp sönüyor ama hiçbirşekilde çalışmıyor tuşlara basılı tutuyorum cevap vermıyor kulaklık dongleda kırmızı yanıp sönüyor yardım pls :((((
O işlemciyle alabileceğin zaten en baba o fpsler belki optimizasyon overclock falan 230 olur max ama tutarsız olur dikey eşitlemede açılmamalı input lag yapıyor
1753822694
Çözünürlüğüdü 1280x960 yap
ürün güzel çalışıyor ancak malzeme kalitesi tartışılır 6 7 aydır kullanıyorum ben biraz belki sert basıyorum bilemedim ama zart zurt gacır gucur sesler cıkıyor mousedan
Merhaba arkadaşlar ddr5 32gb 7200mhz cl34 lexar ramlerim var bu cl34 değerini cl30 a falan düşürüp hızından feragat etme gibi bi şansım varmı sistemi yeni topladım profesyonel cs oyuncusu olmaya çalışıyorum ama cl değerleri yüksek dediler bana bunun bi rehberi varmı yardımcı olursanız sevinirim
aus monitörde en doğru renkler rts rpg modu değişken od veya overdrive yazar 5 kademeliyse 3 10 ise 5 secıcenshadow boost kapalı parlaklık cd değerine göre artık 75 80 kafana gore ayarla cs falan oynuyosan nvidia digital vibrance 60 yap