Hocam oda sıcaklığı 20 derece ondan olabilir. 7 tane arctic p12 taktım sonradan; 3 tanesi kasanın önünde, 1 tanesi arkada, 3 tanesi soğutucuda. Söylemeyi unuttum, kendi fanlarını kullanmıyorum ama ses dışında büyük bir fark yok bence. P12 ler neredeyse dönmüyor, kasa da raijintek ponos ultra ms4.
Kurtarmak ne alaka ne kadar boş birisin. Ben batı özentisi olmayın diyorum sen ise direkt araplara getiriyorsun konuyu. Şartlanmak böyle bir şey işte, okuduğunu anlamak yerine ezbere yorum yapıyorsun. Neyse daha cevap vermeyeceğim sana, istediğini yap gerçekten sana cevap vermem bile zaman kaybı...
Bu fandan 2 adet vardı, çok güçlü üflüyor ancak seside ciddi rahatsız ediyor. Bu yüzden o CFM değerlerine ulaşmak istemiyorsunuz sesten dolayı. Bunları satıp P12 leri takınca kasanın çalışıp çalışmadığını ışıklarına bakarak anlayabiliyorum ancak.
İlk sayfada kendimden de örnek verdim, gerisini arkadaş bilir. Daha geçen hafta psu değiştirmek zorunda kaldım ki bendeki kart 6700xt idi. 6800 ile 500w rampage kullanmana diyecek bir şey yok. PSU biraz daha tam kapasitede kullanmaya devam et bakalım ne olacak :kedi: