aynen hocam ben de o yüzden olduğunu düşünüyorum ama youtube da gitar edevat kanalının başlangıç gitarla metal olur mu videosunu izledim gelen gitar ve amfi aynı benimkiyle videoda alabiliyorlar. Artık tecrübeden midir bilmiyorum
Bende udemyden bir eğitim var ismi mesut mu neydi hocanın Berkley mezunu dersleri güzel ama ben gitarımdan istediğim sesi alamadığım için biraz çalıştıktan sonra keyfim kaçıyor gıyır gıyır
1708207385
Emeksiz yemek olmuyor aynı parçaları aynı basızları sıkılmadan tekrar tekrar yapmak gerekiyor...
Evet hocam onu deneyerek gördüm overdrive basılı.
1708202035
Hocam ben clear kısmı olan bir kısım göremedim hangi tarafta? Gitardaki tone kısımları mı?
Hocam hangi tele vursam ince bir ses geliyor. Hani rockın tok, ağır bir sesi var ya. Bu arada sıfatlarım için kusura bakmayın hiç bilgim yok.
1708198257
Ne clear'ı hocam amfiden mi?
Gitarım başlangıç seviye set halinde yani öyle çok kaliteli değil özellikle amfisi
https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kgp-stg10hss-bk-siyah-elektro-gitar-kozmos-10w-amfi-baslangic-paketi-kgp-stg10hss-bk
Youtube incelemesinde güzel sesler çıkarıyordu tabii tecrübeli gitaristlerden dolayımıdır...