halodayı isimli üyenin son içerikleri

1. H

Elektro gitarımdan rock ya da metal ses alamıyorum

Evet hocam yaşadığım şehirde gitar satan bir yer olmadığı için bakamadım internetten araştırınca da bu güzel geldi napalım
  2. H

aynen hocam ben de o yüzden olduğunu düşünüyorum ama youtube da gitar edevat kanalının başlangıç gitarla metal olur mu videosunu izledim gelen gitar ve amfi aynı benimkiyle videoda alabiliyorlar. Artık tecrübeden midir bilmiyorum
  3. H

Bende udemyden bir eğitim var ismi mesut mu neydi hocanın Berkley mezunu dersleri güzel ama ben gitarımdan istediğim sesi alamadığım için biraz çalıştıktan sonra keyfim kaçıyor gıyır gıyır 1708207385 Emeksiz yemek olmuyor aynı parçaları aynı basızları sıkılmadan tekrar tekrar yapmak gerekiyor...
  4. H

Evet bende yok gain full overdrive da basılı ama anlamıyorum neden alamadığımı
  5. H

Evet hocam onu deneyerek gördüm overdrive basılı. 1708202035 Hocam ben clear kısmı olan bir kısım göremedim hangi tarafta? Gitardaki tone kısımları mı?
  6. H

Hocam hangi tele vursam ince bir ses geliyor. Hani rockın tok, ağır bir sesi var ya. Bu arada sıfatlarım için kusura bakmayın hiç bilgim yok. 1708198257 Ne clear'ı hocam amfiden mi?
  7. H

Gitarım başlangıç seviye set halinde yani öyle çok kaliteli değil özellikle amfisi https://www.zuhalmuzik.com/kozmos-kgp-stg10hss-bk-siyah-elektro-gitar-kozmos-10w-amfi-baslangic-paketi-kgp-stg10hss-bk Youtube incelemesinde güzel sesler çıkarıyordu tabii tecrübeli gitaristlerden dolayımıdır...
Geri