Halsiz isimli üyenin son içerikleri

1. Halsiz

Maksimum 35k Telefon Önerisi

İphone 13 al boşver sonra gerisini
  2. Halsiz

Ekran Kartı Zamından Önce Yakalayıp Aldım Sistemi

Hocam yemişsin gibi biraz çok para bu kasaya bence bana göre hadi diycem bari biyerden şık gözüksün görüntü bile bu fiyata eşit değil
  3. Halsiz

Merhaba Konsere Gitmek İstiyorum ama

Boşver poiziyi sen git flim galalarına katıl hem beleş yemekte veriyorlar bazı yerler cimri ama araştırıp bulursan karnın doyar mutlu dönersin konserden dönecekse başın ağıracakta boşverr
  4. Halsiz

Kesinlikle Okunmalı Dediğiniz Kitaplar

Stephen Hawking kitapları güzel Veya Ben bi ara Bütün Sherlock Holmes kitaplarına sarmıştım baya gizemli eğlenceli felandı
  5. Halsiz

Bu Ürünü Yurtdışından Nasıl Satın Alabilirim ?

Çok dandik bişeye benziyor ya bu 8.5 dolar bide Yuhh
  6. Halsiz

Spider Man Brand New Day Vizyonda

Tobey çok Otistik geliyor bana ya 3. Flim güzeldi mesela da yok surat ifadeleri down sendromlu çocuk gibi hareketleri felan😂
  7. Halsiz

Harbi ya hiç o havayı vermiyor andrew garfield olan halinide atsana kral onun sevenlerinide kırmayalım
  8. Halsiz

Kötü diyorlar ya Bide bütün örümcek adam aktörlerinden daha fazla flimi oldu bu elemanın andrew garfield haksızlık ettiler o yüzden sinemada değil evde taşları kaşıyarak İzliycem o kadar hevessizim bu filme
  9. Halsiz

Valorant Gece Pazarı.

Elimden gelenin En kötüsü.
  10. Halsiz

AMD Athlon 3000G 3.5 GHz İşlemciye Ekran Kartı Önerisi

bunun pazarlığını yapmaya çalışıcam
  11. Halsiz

a320mk destekler mi bunları son sürüm biosta eklersem bide hocam 2060 süper 7k alsam ikinci elden 5600 3k ya zor bulurum
  12. Halsiz

burdaki ilanda b450 5600 ve 2x8 cl18 ram veriyor b450 anakartta 4 slot var ben mi yanlış biliyorum baktım şimdi ben düşündüm ki bu ilanda bi pazarlık döndürürüm anlaşır alır önümüzdeki aylarda ekran kartını alırım kullanmam yani en azından yükseltmiş olurum çokta hayatımdan bişey eksilmez
  13. Halsiz

hocam yükseltme bakımından 2 ram bende var 2 de burdan 4x8 yapsam nolur sisteme ekran kartınıda önümüzdeki aylarda alırım dedim şimdi bu ilanı görünce de sizin dediğinizde çok mantıklı geldi
  14. Halsiz

2k ya antalyada zor hocam
  15. Halsiz

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-b450m-plus-r5-5600-plus-2x8-16gb-1314004585/detay hocam şöyle bişey gördüm nasıl??
Geri