Arkadaşlar oyuna girerken pc işkence çekti resmen 1 fps 2 fps oldu habire dondu bilgisayar anlamadım sistemim rx 6700xt ryzen5 5600 16 gb ram sürekli oyun larda drop yiyorum sorunumu lütfen çözelim ya
Merhaba fazeon monitör var rgb 4.4.4 kullanıyorum 6 bpc de daha yükselmiyor mesela steam e fln girdiğimde gri yerlerde piksel piksel noktalar gözüküyor ama ycbcr 4.4.2 yapınca sorun düzeliyor siyah tam gözüküyor ama bu seferde valorantta fln kenar pikselleri daha belirli oluyor kötü görünüyor ne...
Beyler kimg de 5 boru var assassin x de 4 boru var ama xrgb fanlı king rgb siz 200 tl fark var aralarında sizce kingimi almalıyım daha iyi bir soğutmamı alıyım yoksa ikiside aynı derseniz rgb fanlımı alıyım
RX 6700 XT Ryzen 5 5600 16 GB RAM var Valorant'ta sürekli FPS düşmesi yiyorum bazı oyunlarda da sürekli yiyorum artık çok sıkıldım ne yapmam lazım sıcaklık değerleri ikisinin de normal 70 derece maksimum görüyor.
Arkadaşlar yeni psu fanı aldım taktım ilk açılışta normalde fan dönmesi gerekmiyormu ben fanı taktım güç geliyor ama fan dönmüyor psunun çalıştırsam bi bakabilirmiyim
beyler sıstemı yenı topladım ama daha monitör almadım 60 hz bi monitörüm var oyunlara girdim vsync fps sabitleme kapalı ama 60 dan yukarı fps alamıyorum monitördendir değilmi ekran yavaş yavaş hareket ediyor kasmalar oluyor monitör etki eder mi?