Bana özel kampanya olabilir hocam bulamadım çünkü katıldığım kampanyalardan da ayrıca dünkü siparişin parafpuan ları sistemde gözükmüş direk kullanabiliyoruz
Yok dizecem artık sistemi aldığım parçalarla hocam iade kısmıyla uğraşma zaten aldığın parçaları geldiği fiyattan kapalı kutu satsanda 15k kar kalır köprüden önce son çıkış fiyatları bence bunlar
Ben denicem hocam 5080 ekran kartı için haber veririm burdan yarina yuzde 15i 10a flan düşürür bunlar talep çok oldu diye
700 bulamadım ama 1750 tl olanı beyaz eşya veya elektronikte 3000 TL ye kadar parafpuan yazıyor 15bin-50bin arası 750 tl 50 bin-100 bin arası 1750 tl +100k 3000 TL yazan
İndirimsiz hali o hocam 24 bine geliyor 22 bine 9800 vereceğime 2 bin fazla verdim sadece. Kablosuz sistem dizecem diye bu bileşenleri aldım p13 de şuan piyasadaki tek kablosuz sıvı soğutma ayrıca msi shout out kampanyasında 850gs ile p13 kombosunun 50 dolar çeki var
2 işlemde iade yetişmez ben ilk işlemi hediye çeki olarak alıp Yarınki 2. İşlemi dediğiniz şekilde iade gönderip çek talep edeceğim sadece 50 bin tek çekim kalan 50 bin 6 taksit olmuş olacak
Bu daha mantıklı iade sürecini araştırdım 10 günü buluyormuş onay buda kampanyanın dönemini geçirir hediye kart yapıştıralım ilk gün biz 2. Gün 100 binlik işlemde kullanırız direk 15 bin gelir