hamdiogretmen isimli üyenin son içerikleri

1. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim hocam en kötü air m2 alacak gibiyim ya da biraz daha bekleyip air m3'e kadar gidebilir. Teşekkür ediyorum hocam... 1768672090 Değerli bilgileriniz için teşekkürler hocam. Cevaplarınız gayet yeterli teşekkür ederim hocam...
  2. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Hocam ben kendimi zorlayıp iPad Air 11 alabilirim aşırı problem olmaz ama birkaç sorum var: -Ben bunu aldığımda artık kalemin orijinalini alamayabilirim bir süre imitasyon bir kalem kullanmak problem oluşturur mu? -Ders anlatımı yapacağım ekran kaydı almam gerekir iPad'de bunu yapıp düzenleme...
  3. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Yazdığım şeyler için yeterli olur mu ki hocam?
  4. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Upppp
  5. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Sağ olun hocam. Herhâlde iPad'e doğru dönüş olacak. Teşekkür ediyorum hocam. 1768599961 Sağ olun hocam. Herhâlde iPad'e doğru dönüş olacak. Teşekkür ediyorum Aklımda o da var ama ekran kaydı alırken sıkıntı çıkartır mı acaba o düşündürüyor biraz
  6. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Hocam benim de asıl merak ettiğim şey şu kâğıt üzerinde android için çok iyi cihazlar alınabiliyor. Ama aynı stabilitede uzun süre çalışacaklar mi merak ettiğim bu
  7. hamdiogretmen

Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Sağ olasın hocam hiç bakmadım. Konuyu görünce direkt yazdım
  8. hamdiogretmen

Ders calısma ve film izleme İcin kalemli tablet onerisi

Honor'dan memnun musunuz hocam?
  9. hamdiogretmen

Hangi tableti almalıyım

Merhabalar, Bir tablet arayışındayım. Kafam bu süreçte çok karıştı. Tablette dizi, film izlemek; pdf okumak ve düzenlemek; ders anlatımı yapıp ekran kaydı alarak düzenleme işleri yapılacak(Bundan dolayi kalem destegi olmalı diye düşündüm). Uzun süre de problem çıkartmamalı.Bütçem 15 20 bin...
Geri