Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim hocam en kötü air m2 alacak gibiyim ya da biraz daha bekleyip air m3'e kadar gidebilir. Teşekkür ediyorum hocam...
1768672090
Değerli bilgileriniz için teşekkürler hocam. Cevaplarınız gayet yeterli teşekkür ederim hocam...
Hocam ben kendimi zorlayıp iPad Air 11 alabilirim aşırı problem olmaz ama birkaç sorum var:
-Ben bunu aldığımda artık kalemin orijinalini alamayabilirim bir süre imitasyon bir kalem kullanmak problem oluşturur mu?
-Ders anlatımı yapacağım ekran kaydı almam gerekir iPad'de bunu yapıp düzenleme...
Sağ olun hocam. Herhâlde iPad'e doğru dönüş olacak. Teşekkür ediyorum hocam.
1768599961
Sağ olun hocam. Herhâlde iPad'e doğru dönüş olacak. Teşekkür ediyorum
Aklımda o da var ama ekran kaydı alırken sıkıntı çıkartır mı acaba o düşündürüyor biraz
Hocam benim de asıl merak ettiğim şey şu kâğıt üzerinde android için çok iyi cihazlar alınabiliyor. Ama aynı stabilitede uzun süre çalışacaklar mi merak ettiğim bu
Merhabalar,
Bir tablet arayışındayım. Kafam bu süreçte çok karıştı. Tablette dizi, film izlemek; pdf okumak ve düzenlemek; ders anlatımı yapıp ekran kaydı alarak düzenleme işleri yapılacak(Bundan dolayi kalem destegi olmalı diye düşündüm). Uzun süre de problem çıkartmamalı.Bütçem 15 20 bin...