Arkadaşlar herkese merhaba benim bir adet kredi kartım var bundan 1 ay önce arkadaşını davet et kampanyası vardı bankanın davet etim ordan kazadığım bonusu hiç kullnmadığım kredi kartına yatırmışlar puan transferi istediğim zamanda puanımı başka karta aktarmadılar şimdi sorum su kullanmam için...
Arkadaşlar herkese merhaba soru şu siteyi actım birkaç ayar yaptım sayfa ekledim menüye kattım bilgisayar üzerinden yaptığım menüleri gayet iyi bir şekilde görüyorum fakat mobilden giriş yaptığımda bilgisayrdan gördüğüm menülerin sadece yarısını görüyorum sorunu nasıl çözebilirim
Arkadaşlar herkese merhaba wordpress aracılığı ile astra temasını kullanarak bir site oluşturdumhosting domain vs hersye var siteyi aktif hale getirdim yayına koydum lakin siteyi ziyaret ettiğimde vebsiteye kullanıcı kayıdı yapılacak yeri bulamıyorum sorun nedir acaba
ssd 480 gb olması gerekirken 447 gb gözüküyor biosda 480 gözüküyor fakat masaüstünde 447 gösteriyor satın aldıgım zaman 480 di fakat daha sonrasındabi format attım 447 ye düştü çözüm nedir acaba yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar son zamanlarda bilgisayarım güçlü bi sistem olmasına ragmen son zamanlarda hiç verim alamıyorum oyunlarda çok iyi fpsler alıyorum gayette akıcı oynuyorum fakat işlem yaparken örnegin dosya transferi yaparken gereksiz yere donuyor oyun kısmında iyi fakat işleme vb yani oyun dışında...
selam arkadaşlar bi ay önce vatandan topladıgım bilgisayarımı satmak istiyorum ama fiyat konusunda sıkıntıdayım herbir parçanın 3 er yıl garantisi var
parçalar şunlar
1:intel i5 9400f
2:nvidia evga gtx1660 super 6gb 192 bit
3:PRIME H310M-K
4:HyperX Fury 8GB 3000MHz ram
5:TOSHIBA OCZ 480GB...
Herkeze selamlar bundan1 ay önce bilgisayarıma format attım atmadan önceki ssd kapasitem 480 gb idi attıktan sonra 440 gb ye düştü bunu nasıl çözebilirim?yardımcı olursanız sevinirim ssd de sorun oldugunu düşünmüyorum açıkcası