HamitA isimli üyenin son içerikleri

1. H

Counter Strike 2 Vac Oynayış Şekliniz Düzensiz Banı

Eskiden bende öyleydim sadece bu bir iki aydır bir tık fazla oynuyorum cephanelik bileti kasmak istememden dolayı. 1782090261 1500 civarı seçkin seviyem var. Oyuna bir müddet ara verirsem güven faktörüden yana veya bu yediğim banlardan yana olumlu bir etkisi olur mu acaba bir bilginiz var mı...
  2. H

Superbox kullanıyorum yaşadığım yerde altyapı olmadığı için o yüzden bazı sunucularda yüksek pingden dolayı kötü oynayabiliyorum. Ama genel olarak performansım çok dalgalı değil. Oyuna 1 2 ay gibi bir süre ara versem hesabım adına olumlu olur mu acaba. 1782089790 Task bar hero ne demek knka...
  3. H

Toxic değilim ama toxic oldum diyelim bundan dolayı maç ortasında maç iptal edilir mi?
  4. H

VAC, oynayış şeklini düzensiz olarak işaretledi. (CS2)

Reis bende aynı konudan yana şu an sorun yaşıyorum hile kullanmadığım halde sürekli oynayış şekliniz düzensiz diye ceza alıyorum. Şu an 1 hafta ban yedim. Uzun süre oyuna ara versem alacağım bir sonraki banın süresinde azalma olur mu veya format attınız mı attıysanız işe yaradı mı. Durumunuz...
  5. H

Oyunda herhangi bir hile yazılımı veya üçüncü part programlar çalıştırmadığım halde sürekli oyundan Vac cezası yiyorum. Bunun bir çözümü falan yok mu acaba sorunu da tam anlamadım hile kullanmaığım için çünkü. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  6. H

lenovo ideapad gaming 3 laptop ssd yükseltme

Arkadaşımla oyun oynarken yer sıkıntısı çektiği için ssd almak istiyorum. Lenovo ideapad gaming 3 3050ti kullanıyor bu arkasında mavi çıkıntılı havalandırma olandan internetten baktığımda nvme ssd yuvası gördüm boşta normal m2 ssd yuvası var mı acaba daha önce takan veya kullanan varsa yardımcı...
  7. H

Çözüldü✓ İntel i7 13 nesil laptop almak güvenilir mi son olaylardan sonra

Watt limiti koymak kalıcı bir çözüm mü peki
  8. H

Çözüldü✓ İntel i7 13 nesil laptop almak güvenilir mi son olaylardan sonra

Kendime uzun zamandır bir oyuncu laptop almak istiyordum ama sonunda msi vector intel i7 13700hx rtx 4080 li sistem almakta karar kıldım fakat bu son olaylardan sonra (13th 14th nesil faciası) acaba alsam sıkıntı yaşar mıyım diye düşünüyorum malum fiyatı da az değil çekincelerim var acaba...
Geri