hamitözkan isimli üyenin son içerikleri

1. H

Power boost PSU HELEN-POWER

İyi günler, Ben geçenlerde 8.5k ya Helen-power isimli sistemi satın aldım. https://www.itopya.com/helen-poweramd-ryzen-5-5500asus-radeon-rx-6500-xt-oc-dual-4gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgaming-_h19966 İçersinde Powe boost 500 watt psu var. Rx 6500 xt gerçekten az enerji tüketen bi ekran kartı...
  2. H

finasterid ilacı kullanmak

1 ay önce gittiğim dermatolog önerdi. Ama ben gene de işimi sağlama alıcam, bir doktora daha sorucam.
  3. H

Sizce bu jinekomasti mi ?

Jinekomastinin daha önce geçirmiş insanlar tarafından az çok anlaşılabileceğini düşünüyorum fotoğraflar ile. Detaylarıda yazdım hatta konuya. Kesin bir kanı koymak mümkün değil tabii ki ama genede fikir almakta bir sakınca görmüyorum. 1660314559 nereden anladınız ?
  4. H

Minoxil kesinlikle sac cikartiyor çoğu kişide. Finasterid erken müdahele edilirse çıkartma ihtimali var.
  5. H

Doğal yollar ile arttirmayi birak koruyamazsin bile. Bir nebze ertelesin belki %5 fln 1660403782 Şakaklarda gerileme var mı ?
  6. H

Genetik dökülmeyi engelleyebilecek 2 adet fda onaylı ilaç var dostum. Bunlardan birisi minoxil sprey (kafaya uygulanır) diğeri ise finasterid etken maddesi, oral hap şeklinde alınır. Bu ilaçların bilinmemesinin sebebi yan etkileri yüzünden korkulması ve gündeme gelmemesi. Finasterid kullanan...
  7. H

Haklısın.
  8. H

İyi günler dilerim hepinize. Bu ilacı aranızda kullanan var ise bir sey danışmak istiyorum. 19 yaşındayım, genetik dökülmem var. Bu ilaca başlayıp kurtarmak istiyorum saçlarımı. Tek korktuğuum konu yan etkileri. [Libido azalması, penis gelisimi durması, kalıcı iktidarsızlık(Bu inanılmaz...
  9. H

Sağlık kısmı neden var o halde bu forumda ? Kesin bir kanı koymayacağım zaten kendime burda yazılanlar ile.
  10. H

nereden anladınız ? 1660305018 Hangi doktor bakıyordu biliyor musunuz ? 1660305029 ney
  11. H

İlk fotoğraf 8 ay önce ikinci fotoğraf 5 ay önce üçüncü fotoğraf 2 ay önce Sizce jinekomasti miyim ? Vücut yağ oranım çok yüksek olmasa da biraz var. Meme uçlarında kendimi bildim bileli hassaslık var. Bu hassaslık her erkekte var mı bilmiyorum. Zevk noktası vs. karışık mevzular. Göğüsümde...
  12. H

Mezuna Bırakmak Mantıklı Mı?

DGS sınavı ne kadar güvenilir emin değilim hala
  13. H

Önemli olan burs değil, iş imkanı. 1658690622 Bu 3.girişim olacak mezuna bırakırsam. Ben bir şeyde takıntılı olduğum zaman eninde sonunda yapıyorum onu. Bu yıl ilk defa taktım 4 yıllık okumak için. 1658690762 Umarım hakkımızda hayırlısı olur. Mezuna bırakmayı düşünüyor musun ?
  14. H

ders saymıyordan kastın nedir ?
  15. H

bunun sebebi nedir
Geri