Merhaba, web ve server işlerinde yeniyim. Python üzerine kurulu bir sistem geliştirdim, ancak Selenium üzerinden Google Chrome açtığı için fazla RAM tüketiyor. En az 4 GB RAM gerekiyor ve günde 4 saat aralıksız çalışacak şekilde ayarlı. Bu projeyi çalıştırabilecek ücretsiz bir plan arıyorum...
en fazla 23.000 tl olur ortalama ise 20.0000 tl genelde leptopda çok ağır oyunlar oynamam league of legends veya valorant gibi oyunalr 2 el temiz olursada olur unity yada gadot,after affect gibi programları kullanırım
ben aws girerken e posta ile şifreye girdim ama bende güvenlik anahtarı istedi herzmaan bitwarden kayıtlı olan güvenlik anahtarı bu sefer windows anahtarı ile oturum açma seçeneği geldi neyse trouble sgining in girsem e posta istedi kabul etim telefon numarasına arama yapması gerkirken arama...
bun konu hakında hiçkimse başlık açmamamış bende açtım site bu https://corticallabs.com/cl1.html 32.000 dolara satılıyormuş ve sizce bu teklonoji geleceği değiştirirmi ?
arkadaşlar çözdüm 1 hafta boyunca uğraşarak buldum mağranın önünde ikitane kold vardı onu çeknce su barajı yukarıya kalktı ve orda gizli bir mağra vardı ibağrda sandık vardı onun içinde anahtar olduğunu keşfetim sonra mağranın önünde demir kapıyı açtım ve orda deliğe atladım ... görevi...
işlemci 70-80 C ekrna kartı 80 veya 70 arası ise normal 100 C termal macun kurumuş demektir eğer termal macun kurmamışsa o pc'den kaç bide kristal disk'te şöyle anlarsın bir tanesi yepyeni ssd diğer sağlık durumu %100 oldan disk ise yeni aldığım bir disk